29 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοί είναι οι πιο σέξι δημοσιογράφοι της Γαλλίας-Και ο αλιάγας μέσα [εικόνες]

Κάθε χρόνο τα γαλλικά ΜΜΕ διασκεδάζουν με το να εκλέγουν τον βασιλιά και τη βασίλισσα της τηλεοπτικής οθόνης.

Στην πρώτη θέση αυτή τη χρονιά βρίσκεται ένα ζευγάρι που είναι ήδη πολύ γνωστό στη γαλλική τηλεόραση και έχει φανατικούς θαυμαστές: η παρουσιάστρια παιδικής εκπομπής Karine Ferri και ο παρουσιαστής ειδήσεων των 8 Laurent Delahousse, ο ονομαζόμενος και «Κεν» της Γαλλίας, από τον αρσενικό σύντροφο της Μπάρμπι.



Η Karine Ferri παρουσιάζει την εκπομπή «The Voice Kids» και έχει χαμόγελο για... κολγκέιτ και προκλητικό ντεκολτέ σε όλες τις εμφανίσεις της. Οσο για τον Laurent Delahousse, παρουσιάζει βραδινό δελτίο ειδήσεων στο κανάλι France 2 και οι θαυμάστριές του λατρεύουν το χτένισμά του, αλλά ακόμη και τις μικρές ρυτίδες που κάνει στο μέτωπο όταν μιλάει.


Ανάμεσα στους σέξι παρουσιαστές βρίσκεται και ο Ελληνας Νίκος Αλιάγας, ο οποίος κέρδισε το 11,04% των ψήφων στη δημοσκόπηση. Ας σημειωθεί ότι ο Νίκος Αλιάγας έχει τρεις εκπομπές στη γαλλική τηλεόραση και σαρώνει σε όλες τις μετρήσεις.


Δεύτερη πιο σέξι παρουσιάστρια εξελέγη η Karine Le Marchand, Αφρο-γαλλίδα καλονή, η οποία παρουσιάζει μια εκπομπή κουτσομπολιού στο ιδιωτικό κανάλι M6.




Την ακολουθεί η Doria Tillier, η οποία λέει τον καιρό στο ιδιωτικό κανάλι Canal+.


Η δημοσκόπηση έγινε από το τηλεοπτικό περιοδικό Télé Star και ανεβάζει στα ουράνια νέους σε ηλικία παρουσιαστές, ενώ είναι σχεδόν... δολοφονική για πρώην σταρ της τηλεόρασης που έχουν περάσει κάποιες δεκαετίες στη ζωή τους.

Ετσι, η πρώην σταρ των ειδήσεων Κλερ Σαζάλ βγήκε πρώτη στη λίστα των πιο «αξιολύπητων» (ringards) παρουσιαστών, ενώ πρώτος πιο αξιολύπητος άνδρας παρουσιαστής εξελέγη ο Patrick Sébastien, τον οποίο οι Γάλλοι τηλεθεατές λάτρεψαν επί δεκαετίες.