18 Δεκεμβρίου 2015

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! ΓΑΠ: Μιλάω και εγώ με τον Τσίπρα και πιο τακτικά απ' τον Καραμανλή

Έτσι εξηγείται ότι η χώρα έγινε κ@λοχανείο σε 10 μήνες...

Και εκεί που όλοι αναρωτιούνται αν μίλησαν 1 ή 2 φορές οι Καραμανλής-Τσίπρας έρχεται άλλο ένα πρόσωπο από το παρελθόν να διεκδικήσει και εκείνος τη δημοσιότητά του.

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, το περιβάλλον του οποίου διαρρέει πως και εκείνος έχει συχνότατη επικοινωνία με τον νυν πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα συχνότερη από εκείνη του Κώστα Καραμανλή και για πιο σοβαρά θέματα.

Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο από τη συχνότητα του Ε. Σύμφωνα τόσο με το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου όσο και από το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαιώνεται πως οι δύο πολιτικοί έχουν τακτική επικοινωνία και μάλιστα κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης είχαν μιλήσει 5-6 φορές τηλεφωνικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Γιώργος Παπανδρέου είχε συναντήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα, ο πρώτος ήταν υπέρμαχος του δημοψηφίσματος.

Μάλιστα, κύκλοι του Γιώργου Παπανδρέου αφήνουν αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή λέγοντας πως ο κ. Παπανδρέου δεν καθόταν στη Ραφήνα, αλλά έτρεχε στο εξωτερικό για να ενισχύσει τη διαπραγματευτική ισχύ της κυβέρνησης.

Το κρίσιμο βράδυ της διαπραγμάτευσης επισημαίνουν πως ο κ. Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Κώστα Καραμανλή και με τον Γιώργο Παπανδρέου.