17 Δεκεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας: Έχει έρθει η ώρα κάποιοι να κλείσουν το στόμα τους... - ΒΙΝΤΕΟ

«Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα κάποιοι να κλείσουν το στόμα τους, να σταματήσουν επιτέλους να εμπλέκουν τον Κώστα Καραμανλή καθημερινά στις συνεντεύξεις και τις εμφανίσεις τους και να προσπαθούν να τον "κοντύνουν" στο δικό τους το ύψος. Αν ο πρώην πρωθυπουργός ήθελε να πει κάτι θα το έλεγε ο ίδιος» επισήμανε σε συνέντευξή του στο MEGA.

«Έχω διαχρονική σχέση μαζί του και δε θα τον εμπλέξω στην εσωκομματική αναμέτρηση για την ηγεσία» συνέχισε και εστίασε τα πυρά του στα στελέχη που επιμένουν να ασχολούνται με την παραπολιτική.

Στο πλαίσιο αυτό, διατύπωσε την εκτίμηση πως ο πρώην πρωθυπουργός θα αντιδράσει σύντομα, προκειμένου να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης, της οποίας- όπως είπε- είναι ο εγγυητής.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

Για «κύκλους και τετράγωνα που κάνουν διαρροές: το μόνο που με απασχολεί είναι η άποψη του κόσμου που θα εκφραστεί στις εκλογές την Κυριακή».

Για το αν υπάρχουν… Αντουανέτες στη ΝΔ: «Βεβαίως και ύπάρχουν γιατί όσοι ασχολούνται με κύκλους και τετράγωνα δεν αντιλαμβάνονται την οργή του κόσμου. Όταν η κοινωνία είναι στα όρια είναι απρεπές κάποιοι να ανακυκλώνουν τέτοιες συζητήσεις».

Για τα ιστορικά στελέχη: «Πρώην πρωθυπουργοί, πρόεδροι και υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο σε άτυπο όργανο για την εξωτερική πολιτική».