02 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ποιος πάμπλουτος επιχειρηματίας «έπαιρνε μάτι» την Αμπρόζιο γυμνή!

​Πυρ και μανία έγινε η Αλεσάντρα Αμπρόζιο κατά τη διάρκεια γυμνής φωτογράφησης: σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας άνδρας δεν έφυγε στιγμή από τον χώρο, ενώ το περιοδικό δημοσίευσε και κοινή πόζα της καλλονής μαζί του, παρά το ότι την διαβεβαίωσαν για το αντίθετο!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το 34χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε από τον Ζιλ Μπενσιμόν για λογαριασμό του περιοδικού «Maxim», πότε μέσα στη θάλασσα και πότε στην ξαπλώστρα, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με μία εφημερίδα.

(Δύο από τις σέξι φωτογραφίες του μοντέλου στο περιοδικό)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, κατά την διάρκεια της διήμερης «καυτής» φωτογράφησης, ο επιχειρηματίας Σαρντάρ Μπιγκλάρι, βασικός μέτοχος του περιοδικού,παρακολουθούσε στενά την Αλεσάντρα να γδύνεται και να ποζάρει γυμνή, προκαλώντας την δυσφορία της.

(Ο Σαρντάρ Μπιγκλάρι που δεν σταμάτησε να... «παίρνει μάτι»)

Σε μια προσπάθεια να τον… ξεφορτωθεί, η Βραζιλιάνα καλλονή φωτογραφήθηκε μαζί του, στο μπαλκόνι του «Hotel De Paris» του Μόντε Κάρλο, λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι εν λόγω πόζα δεν θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του περιοδικού.

Η ολόγυμνη φωτογράφηση της Αλεσάντρα δόθηκε στη δημοσιότητα και μεταξύ των φωτογραφιών είναι και εκείνη με τον ιρανικής καταγωγής επιχειρηματία, ντυμένο στα λευκά, να καπνίζει πούρο, γεγονός που έκανε την καλλονή ακόμα πιο… έξαλλη!

(Η επίμαχη φωτογραφία με τον επιχειρηματία)