27 Δεκεμβρίου 2015

Ο Φλαμπουράρης αυτοδικαιώνεται για την υπόθεση με το Πόθεν Έσχες (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις για την υπόθεση με το… προβληματικό Πόθεν Έσχες του προσπάθησε να δώσει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή το πρωί της Κυριακής σημείωσε πως η υπόθεση έχει κλείσει καθώς...
όπως είπε «Φάνηκε και με την τελευταία συζήτηση που έγινε στη Βουλή όπου όλα τα κόμματα πλην του κ. Γεωργιάδη δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο θέμα αυτό».

«Έχει κατατεθεί και η δεύτερη δήλωση Πόθεν Έσχες. Τώρα πρέπει να συνεδριάσει η Επιτροπή και να βγάλει τα συμπεράσματα της. Για μένα είναι σαφές πως μέσω στοιχείων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα (προσπάθησαν) να θιγεί και το πρόσωπο το δικό μου και στο πρόσωπο μου ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η υπόθεση έχει πέσει πια στο κενό. Φάνηκε και με την τελευταία συζήτηση που έγινε στη Βουλή όπου όλα τα κόμματα πλην του κ. Γεωργιάδη δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο θέμα αυτό. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να προστρέξουν και να δουν τα Πόθεν Έσχες θα δουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή αφορμή για να υπάρξει όλο αυτό το πράγμα που έχει ξεκινήσει», σημείωσε αρχικά.

Ερωτηθείς αν θα έπρεπε να ασκείται κριτική στο πρόσωπο του για αυτή την υπόθεση ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε: «Εγώ είμαι έτοιμος να δεχθώ και δέχομαι οποιαδοίποτε κριτική. Μια κριτική που θα έχει πολιτικό πλαίσιο και δεύτερον θα έχει στοιχεία, δεν θα στηρίζετε σε κάποιες αναφορές που γίνανε σε κάποια συγκροτήματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οταν εγώ έχω απαντήσει με σαφήνεια και μπορούν να το ελέγξουν».