26 Δεκεμβρίου 2015

Το εξωφρενικό ποσό που δίνει η Μενεγάκη για διακοπές στις Μαλδίβες

Εξωφρενικό ποσό φαίνεται πως δίνει η αγαπημένη παρουσιάστρια των Ελλήνων, Ελένη Μενεγάκη, για να κάνει διακοπές στις Μαλβίδες Μαλδίβες (λέγονται ρε δημοσιοκάφρε!).
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello είχε απαθανατίσει την Ελένη λίγες μέρες πριν στο αεροδρόμιο κατά την αποχώρηση της για τον εξωτικό προορισμό όπου περνάει τις γιορτές παρέα με τον σύντροφο της , Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Στη δημοσιότητα βγήκε το πόσο που καταβάλλει η παρουσιάστρια για τη διαμονή της και «κόντεψαν» να μας πέσουν τα μαλλιά καθώς πρόκειται για χρήματα που στις μέρες μας μόνο στον ύπνο μας θα μπορούσαμε να δούμε και από πολλούς θεωρείται άκρως προκλητική η κίνηση της. Υπάρχει βέβαια και η πλευρά που υποστηρίζει ότι εφόσον η γυναίκα δουλεύει σκληρά έχει κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεται και να ξοδεύει τα χρήματα της όπως εκείνη θέλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια επέλεξε να μείνει στο North Island – ένα πολυτελέστατο spa-resort- το οποίο αποτελείται από 11 βίλες που διαθέτουν όλες τις ανέσεις και η θέα που προσφέρει είναι μοναδική. Οι τιμές ξεκινούν από 1.840 ευρώ και μπορούν να «πάνε» ακόμα πιο ψηλά ενώ πολλοί celebrities επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος όταν θέλουν να ξεφύγουν από την πολυτάραχη καθημερινότητα τους.

Όπως φαίνεται το Ελενάκι θα περάσει χλιδάτες διακοπές με την οικογένεια της και μάλλον θα επιστρέψει μαυρισμένη και αρκετά ανανεωμένη…

Δείτε εικόνες από το resort: