18 Δεκεμβρίου 2015

Πώς οι γυμνές φωτογραφίες μιας φαν της γιόγκα «ξεγελούν» το Instagram

Η 25χρονη νεαρή, η οποία λατρεύει τη γιόγκα, δημοσιεύει εδώ και μερικές εβδομάδες καλαίσθητες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που τη δείχνουν να εκτελεί περίπλοκες ασκήσεις ολόγυμνη

Πάταγο έχει κάνει στο Instagram ο λογαριασμός μίας φαν της γιόγκα, ο οποίος έχει αποκτήσει μέσα σε λίγο καιρό πάνω από 90 χιλιάδες ακόλουθους.

Η 25χρονη νεαρή, η οποία λατρεύει τη γιόγκα, δημοσιεύει εδώ και μερικές εβδομάδες καλαίσθητες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που τη δείχνουν να εκτελεί περίπλοκες ασκήσεις ολόγυμνη, χωρίς ωστόσο ο λογαριασμός της να έχει κατέβει από τη δημοφιλή πλατφόρμα.


Παρά τους αυστηρούς κανόνες του Instagram σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες, η νεαρή καταφέρνει να διατηρεί τον λογαριασμό της ενεργό κρύβοντας τα επίμαχα σημεία των φωτογραφιών με τη στάση του σώματός της και τη χρήση του κατάλληλου φωτισμού.

Όπως αναφέρει η ίδια σε συνεντεύξεις της, όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο σπίτι της με τη βοήθεια του φίλου της, ενώ ο σκοπός τους δεν είναι να προκαλέσουν ερωτικά, αλλά να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αγαπήσουν το σώμα τους.