26 Δεκεμβρίου 2015

Kelly Brook:Το κορίτσι με το καλύτερο στήθος στον πλανήτη

Είναι αναμφίβολα το πιο πληθωρικό εξαγώγιμο προϊόν της Βρετανίας. Για να είμαστε ειλικρινείς έχουμε δει κι άλλες, αλλά την αύρα της Kelly Brook δεν την έχει καμία. Με την έννοια ότι οι άλλες έγιναν γνωστές από περιοδικά δεύτερης και τρίτης διαλογής, ενώ η Kelly έχει περάσει από τα κορυφαία ανδρικά περιοδικά. Πολλοί μπορεί να την θεωρούν υπερβολικά γεμάτη, αλλά δεν έχει υπάρξει άντρας που να πει όχι σε τέτοια προσόντα.
Πριν μερικές μέρες είδαμε να κυκλοφορεί το ημερολόγιο της για το 2016, μια συνήθεια που έγινε λατρεία, αφού κάθε χρόνο το βγάζει. Και κάθε χρόνο γίνεται ανάρπαστο. Δεν θα ήταν όμως λογικό για την Kelly να αρκεστεί σε αυτό, ειδικά σε τόσο γιορτινή περίοδο. Η φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη γι΄αυτό.

Η Kelly Brook είναι ίσως η πιο expert στο να μένει ολόγυμνη και να καταφέρνει να μη σου δείχνει σχεδόν τίποτα. Η τακτική μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα είναι από τις βασικές για την Kelly. Έτσι, στέκεται ολόγυμνη, αλλά μια κόκκινη κουρτίνα καλύπτει αυτά που το Instagram θα ένιωθε άβολα να τα αφήσει να δημοσιευτούν.

Η φωτογραφία της βέβαια είναι blast from the past, οπότε, αφού η Kelly είπε να το ρίξει στις αναμνήσεις ένεκα του τέλους της χρονιάς, είπαμε να τη μιμηθούμε και να θυμηθούμε κι εμείς μερικά καλά γυμνά της. Απαγορευμένα και μη.








http://www.usay.gr/article/101503/kelly_brook_to_koritsi_me_to_kalytero_stithos_ston_planiti_einai_ologymno.html