06 Οκτωβρίου 2015

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΡΕ! Έλλη Παπαγγελή: Τα πέταξε… έξω και αναστάτωσε!

Ποιον να στηρίζει άραγε για Πρόεδρο η δικιά μας Έλλη; Πάντως όποιον πει τον στηρίζουμε κι εμέίς :))


Το γνωστό μοντέλο Έλλη Παπαγγελή έβγαλε selfie χωρίς να φοράει μπλουζάκι και αναστάτωσε τους πάντες!

Ο πίνακας που δείχνει τις επιτυχίες της καλύτερης κυβέρνησης ever

Τον συνέταξαν οι Τσίπρας Καμμένος και όχι ο Σαμαράς:

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Βασίλης Λεβέντης κάνει ζάπινγκ για τσόντα στην ΤιΒι

Από τα πιο επικά βίντεο της νέας διάστασης της γραφικότητας με το μανδύα σοβαροφάνειας που του δίνουν οι Χατζηνικολάου (προσέξτε και ότι από το 090 τηλέφωνο που είχε τσίμπαγε 46 δρχ τα 15"!!! μιλάμε για τρελά λεφτά πριν 25 χρόνια):

ΒΙΝΤΕΟ-Η φαιδρότητα στη Βουλή! Λεβέντης: Την περίμενα γεμάτη και την βλέπω άδεια- Μου είπε ένας «χωροφύλακας» που είναι του ΣΥΡΙΖΑ…

Στο άδειο Κοινοβούλιο  και στους συμβούλους των βουλευτών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Προχωρά η ανέγερση Τεμένους στο Βοτανικού - "Όχι" του ΣτΕ στην προσφυγή κατοίκων

Στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (πρόεδρος ο αντιπρόεδρος Δημοσθένης Πετρούλιας και εισηγήτρια η πάρεδρος Ουρανία Νικολαράκου) συζητήθηκαν οι προσφυγές 111 κατοίκων του Βοτανικού που ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη δημοπράτηση του έργου ανέγερσης του ισλαμικού Τεμένους επί της Ιεράς Οδού στην περιοχή του Βοτανικού των Αθηνών.

Οι τρελές ερωτήσεις που κάνει το Facebook σε έναν υποψήφιο για πρόσληψη

Θεωρείται ένας εργασιακός παράδεισος. Στην «πύλη» του όμως θα πρέπει κάποιος να απαντήσει κάποιες πραγματικά περίεργες ερωτήσεις προκειμένου να καταφέρει να τη διαβεί.

Ηλίθιος το παράκανε με το γκάζι και τυλίχθηκε στις φλόγες η Lamborghini του

Πώς να αντισταθεί ένας οδηγός στον πειρασμό να πατήσει το γκάζι, όταν βρίσκεται στο τιμόνι μίας Lamborghini;

Ο συγκεκριμένος όμως το παράκανε και είδε το 400.000 δολαρίων αυτοκίνητό του να τυλίγεται στις φλόγες.

Οι "συμβουλές" του Βαγγέλη, απ' το σπίτι του, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, καλεί τους πρώην συντρόφους του να κρατήσουν λίγη από την αξιοπρέπεια τους ενώ παράλληλα, κατανοεί ότι ο λόγος για την εξευτελιστική επιλογή ήταν ο βιοπορισμός τους.

ΤΕΛΟΣ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Αυτή ψηφίστηκε ως η πιο σέξι ηθοποιός της Αγγλίας (εικόνες)

Κέρδισε τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας, στα Βρετανικά βραβεία σαπουνόπερας, που έλαβαν χώρα στο νυχτερινό κέντρο DSTRKT στο Σόχο του Λονδίνου.

Φράση του Ρουσόπουλου χρησιμοποίησε ο Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, χρησιμοποίησε απαντώντας σε ερώτηση τη φράση «Τι θέλει ο γιος του βιβλιοπώλη».

Μπροστά σε δύο βουλευτές της ΝΔ μίλησε η Ντόρα

Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από την ίδια, ενώ δέχθηκε τα πειράγματα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Συρμαλένιου - Επίθεση στον Νίκο Κοτζιά για το προσωπικό του διπλωματικού σώματος

ΤΣΙΡΚΟ ΛΕΜΕ! Ο ΟΛΠ είναι μέσα στα προαπαιτούμενα και κατά τ' άλλα θα αποφασίσει το ΣτΕ-Reuters: Θα καθυστερήσει η πώληση -Τι έγινε στο ΣτΕ

Στον «αέρα» είναι η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, με τις προσφυγές ενάντια σε αυτή την κίνηση να εξετάζονται την Τρίτη από το Συμβούλιο της Επικρατείας, την ώρα που πληροφορίες του Reuters κάνουν λόγο για καθυστέρηση μερικών εβδομάδων στην πώληση.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΤΗ΅ΓΑΒΡΑ; Το παρασκήνιο της παραίτησης Καραγκούνη

Από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του κόμματος ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν θέμα χρόνου να αποχωρήσει ο Κώστας Καραγκούνης από την θέση του εκπροσώπου του κόμματος αν και σε προσωπικό επίπεδο δεν υπήρχε πρόβλημα. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ ελάχιστα τον χρησιμοποιούσε ενώ δεν είχε ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο, άλλωστε μετά τις εκλογές ο Κώστας Καραγκούνης ελάχιστα πατούσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! «Οπισθοχώρηση» του Μητροπολίτη Πειραιώς στο ζήτημα της ανέγερσης του τεμένους στο Βοτανικό

Στο ΣτΕ συζητήθηκε σήμερα η δημοπράτηση του ισλαμικού Τεμένους στον Βοτανικό - Κατά την ακροαματική διαδικασία δεν παραστάθηκε κανένας δικηγόρος ως νομικός εκπρόσωπος του Μητροπολίτη

Αρχηγική εμφάνιση Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή - Καταπέλτης κατά Τσίπρα

Σκληρή κριτική άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδημώντας την κυβερνητική πολιτική που χάραξε χθες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΞΕ ΠΕΡΣΙ 95! Μόνο σε 38 υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ έλεγξε ο Αλέξης

Τα στοιχεία που έδωσε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ αποτυπώνουν τους ρυθμούς... χελώνας με τους οποίους εξακολουθεί να διενεργείται ο έλεγχος στους μεγαλοκαταθέτες, παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ! Μάρδας στη Βουλή: Έχουμε βρει το νησί που θα μετατρέψουμε σε «θερινό Νταβός»

Είπε πως ήδη έχει καταρτίσει ειδική μελέτη, υπογραμμίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να φιλοξενούνται εκεί διεθνή συνέδρια από όλα τα κράτη

Σε θερινό... Νταβός θα μετατρέψει ελληνικό νησί ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, όπως ο ίδιος αποκάλυψε κατά την ομιλία του στη Βουλή την Τρίτη.

Κρήτη: Τη βίαζε το ζώο ο Αλβανός από 9 χρονών! Κάθειρξη 16 χρόνων στον πατριό

Ήταν μόλις εννέα ετών όταν ο πατριός της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά. Το μαρτύριο της συνεχίστηκε για περίπου έξι χρόνια. Η κοπέλα που σήμερα είναι ενήλικη, περιέγραψε στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της και ενώ η μητέρα της απουσίαζε στην δουλειά.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΦΟΥ! Εργαζόμενοι καταγγέλλουν την Δούρου για ρουσφέτια προωθήσεις «ημετέρων»

Εργαζόμενοι και συνδικαλιστές, καταγγέλλουν την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου ότι διαχωρίζει τους υπαλλήλους στην ΕΔΣΝΑ σε «ημετέρους» και ανεπιθύμητους και προωθεί αναξιοκρατικά τα «δικά μας» παιδιά.

Βρέθηκε το λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους που έκλεψαν ιερόσυλοι από το Μέγα Σπήλαιο

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Αστυνομία η υπόθεση της κλοπής του δεξιού χεριού του Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους από την Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου.

Διάσημες κόρες στην κόντρα -Τι έκαναν μαζί οι δεσποινίδες Γκέιτς, Τζομπς, Σπίλμπεργκ και Μπλούμπεργκ [εικόνες]

Κάποτε, οι πατεράδες τους αποτελούσαν τους κορυφαίους αντιπάλους στο χώρο της τεχνολογίας. Σήμερα εκείνες κοντράρονται σε ένα διαφορετικό τομέα.

Κοιτούσαμε στο φωταγωγό κάθε μέρα, λέει ο πατριός της 21χρονης που βρέθηκε νεκρή

«Η κόρη μου είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε να ανεβεί στο περβάζι;» αναρωτιέται ο πατριός της«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου» με αυτή τη φράση ο πατριός της άτυχης 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θανατό της να το πει στην Αστυνομία.

Βίντεο από τα γραφεία των ηλιθίων της Χρυσής Αυγής – Πατέλης: Ό,τι κινείται, σφάζεται


«Ό,τι κινείται σφάζεται»: Ανατριχίλα προκαλεί η παρότρυνση του Γιώργου Πατέλη, «πυρηνάρχη» Νίκαιας της ΧΑ, προς τους χρυσαυγίτες που απαρτίζουν τα τάγματα εφόδου - «Οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε» προσθέτει ο Πατέλης για την ηγεσία της ΧΑ - Το βίντεο είχε ζητηθεί να προβληθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό

Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και είναι αποκαλυπτικό του τρόπου που δρουν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.



Πρόκειται για ένα βίντεο, το οποίο ζητήθηκε, στις 2 Οκτωβρίου, από τους συνηγόρους της οικογένειας του Παύλου Φύσσα για να προβληθεί στο δικαστήριο, ωστόσο η έδρα δεν έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο «πυρηνάρχης» Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, να μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής και να τους εξηγεί πώς θα κινούνται τα λεγόμενα τάγματα εφόδου σε τυχόν επιθέσεις.

«Ό,τι κινείται, σφάζεται» λέει χαρακτηριστικά, προκαλώντας αποτροπιασμό, ενώ εξηγεί και στους χρυσαυγίτες πως, όποια εντολή λαμβάνουν, πρέπει να την εκτελούν κατά γράμμα.

Ο Γιώργος Πατέλης αναλύει πως λειτουργούν τα τάγματα εφόδου, όπως το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Υπάρχει δηλαδή μία ομάδα ατόμων σε επιφυλακή και με την αποστολή μαζικών SMS αναλαμβάνουν δράση...

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Γιώργος Πατέλης δίνει οδηγίες για μια επίθεση στο παζάρι της Παναγίτσας, λέγοντάς τους πώς θα περιφέρονται και θα ψωνίζουν στο παζάρι, χωρίς τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, περιμένοντας εντολή του Γιάννη Λαγού.

Οι επίμαχοι διάλογοι

Γ. Πατέλης: Να πω λίγο κάτι; Θα έρθουν κάποια μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα για τις δεκαπέντε του μηνός στην Παναγίτσα. Αν πάρω το οκ από τον Λαγό. Αν δεν το πάρω, δεν το κάνουμε. Αν πάρω το οκ, θα έρθει σε όλους σας. Θα πάμε σαν πραγματικοί πολίτες, καθολου Χρυσή Αυγή ειδικά και τέτοια. Θα πάμε να ψωνίσουμε. Δεν θα (...) αφού δεν πρόκειται να το εκδώσουν από πάνω από τα κεντρικά.

Αγνωστος: "Σαν τον Άγιο Παντελεήμονα"

Γ. Πατέλης: Δεν έγινε τέτοιο πράγμα. Στον Άγιο Παντελεήμονα έγινε άλλο, παιδιά, ήταν άλλες οι συνθήκες ήταν άλλα τα μέσα

Γυναίκα: Δεν μπορούν ούτε οι αναρχικοί αν είναι να κάνουνε.

Γ. Πατέλης: Όχι... αφήστε με να σας πω επειδή θέλω να τα αναλύσω εδώ με το φέρσιμο πρέπει να πάμε σαν Χρυσή Αυγή, να καθαρίσουμε εκεί πέρα τον τόπο απλά σαν ασφάλεια ρε παιδί μου. Αν πάμε σαν Χρυσή Αυγή υπάρχει περίπτωση να πέσουν νούμερα, τηλεφωνήματα και να πει στον κόσμο να μην αφήσουν τα παιδάκια και τις κυρίες να κάνουν το ... όχι παιδιά δεν είναι εκεί το θέμα μας, εάν όμως σκάσουν τίποτα με αμάξια αναρχικοί και γίνει συμπλοκή εκεί (ακατάληπτα) θα πάει στο σπίτι του να κρυφτεί. Εμείς θέλουμε τους χρυσαυγίτες εδώ...εγώ να προτείνω κάτι άλλο, να φτιάξουμε μία ομάδα σε επιφυλακή, έτοιμη. Αυτό ήθελα να πω. Θα πάμε κάποια άτομα στην εκκλησία με πολιτικά τα οποία θα περιφρουρούμε, θα κάνουμε ότι ψάλλουμε, να αγοράζουμε και τέτοια και μόλις πούμε το οκ ότι κάτι έχει γίνει, θα φύγει από εδώ πέρα μία ομάδα είκοσι τριάντα ατόμων η οποία θα είναι τούμπανο ΑΠΟ ΟΛΑ, για να καθαρίσουμε την Παναγίτσα δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. ΤΙΠΟΤΑ! Ό,τι κινείται, σφάζεται...

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Ό,τι δεν κινείται είναι μια χαρά.

Γ. Πατέλης: Και πάλι σας λέω αυτό είναι η θέση μου δεν είναι η γραμμή, υπάρχει περίπτωση να μας πούνε ότι ξέρετε κάτι; όχι απλά δεν κάνετε τίποτα, πηγαίνετε στα σπίτια σας. Και εσυ θα μου πεις: κάτσε ρε φίλε εγώ σκεφτόμουν να πάω...εγώ επειδή είμαι χρυσαυγίτης και επειδή κι εσυ κι εσυ κι εσυ και όλοι μας έχουμε και κάποια πείρα. Η Χρυσή Αυγή έχει μπει πλέον στη ζωή μας, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Εμένα αν μου πουνε να κάτσω σπίτι μου θα κάτσω σπίτι μου. Δεν μπορώ να πάω ούτε σαν αυτόνομος. Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή. Οπότε ό,τι γραμμή παίζει αυτή θα ακολουθήσουμε... Κάντε το σταυρό σας να έρθει το μήνυμα "ΝΑΙ".

Ο Ζουράρις και το βιβλίο που διάβασε από το βήμα της βουλης - ΒΙΝΤΕΟ

Τα «πάθη» της Παιδείας και του εκπαιδευτικού συστήματος, σχολίασε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Ζουράρις, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβερνήσεως, στη βουλή.

Ελληνικός Χρυσός: Με ΜΑΤ και ΣτΕ δεν γίνονται επενδύσεις

Διάλογο με την κυβέρνηση για πολιτική λύση ζητεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

«Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, που επιτρέπει -έστω προσωρινά- τη συνέχιση της εξόρυξης στη Χαλκιδική, είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε με την κυβέρνηση όλα αυτά, που πρέπει να μπούνε στο τραπέζι», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός» Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΝΤ: -5,4% ύφεση το δ' τρίμηνο-Η Ελλάδα σε ύφεση μέχρι το τέλος του 2016

«Δριμεία» συρρίκνωση του ΑΕΠ 5,4% στο δ' τρίμηνο του 2015 – Η ανάπτυξη αναμένεται να επιστρέψει από το τέταρτο τρίμηνο του 2016 – Το Grexit έχει απομακρυνθεί αλλά δεν έχει εκλείψει πλήρως

21χρονη οδηγός απειλείται από 20 κάφρους οπαδούς ράγκμπι: Τη σταματούν και αρχίζουν να ταρακουνούν το αμάξι της [βίντεο]

Αφωνη έμεινε μια 21χρονη οδηγός όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με μια οργισμένη ομάδα οπαδών ράγκμπι.

Ηταν την περασμένη Κυριακή, γύρω στις 01:00, όταν, σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, 20 άνδρες περικύκλωσαν το Ford Fiesta της νεαρής.

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ 9 ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ; Αλεξιάδης: Κινδυνεύει να παραγραφεί η λίστα Λαγκάρντ - ΒΙΝΤΕΟ

Τον κίνδυνο παραγραφής των υποθέσεων της λίστας Λαγκάρντ στις 31/12/15 υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ! Ξεκαθάρισμα στο ΕΣΡ -Τι θα γίνει με τη μητέρα της Ζωής... ξέρετε μωρε, αυτή με τις ανήλικες κόρες... 40 ετών

Δέσμευση ότι θα προχωρήσει σε αδειοδοτήσεις τηλεοπτικών σταθμών έχει πάρει η κυβέρνηση ωστόσο το εμπόδιο είναι η αρμόδια για τις αδειοδοτήσεις Αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Σαμαράς παίρνει το γραφείο Παπανδρέου στη Βουλή

Δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα, τώρα πρέπει να ασχοληθεί και µε τη «µάχη» για τα γραφεία. Ο λόγος για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση, ο οποίος βρέθηκε νωρίς νωρίς «στα βαθιά», αφού καλείται να δώσει λύση στα προβλήµατα στέγασης στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, που προέκυψαν µετά τις εκλογές…

Οι εκπρόσωποι των 4 υποψηφίων στην Εφορευτική Επιτροπή

Τους αντιπροσώπους τους έχουν ήδη ορίσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και o Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα συνεδριάσει στις 18.00 το απόγευμα.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! Νέα κόντρα για την Αμφίπολη - Αντιδρούν οι αρχαιολόγοι στις ανακοινώσεις Περιστέρη

Δηλ. για να καταλάβω: Ο "αρχαιολογικός νόμος" που ζητούν να εφαρμοστεί, απαγορεύει τις ανακοινώσεις για αρχαιολογικές ανακαλύψεις; Σοβαρευτείτε ρε κομπλεξικοί

«Η διατύπωση θεωριών από τους ανασκαφείς χωρίς την κατάθεση των αποδεικτικών τεκμηρίων στην διεθνή επιστημονική κοινότητα, εκθέτει την Αρχαιολογική Υπηρεσία στο σύνολό της» σχολιάζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις για την Αμφίπολη.

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Κάνει πίσω ο Λεβέντης: Κάθε χρόνο και όχι κάθε έξι μήνες θα αλλάζει τελικά τους βουλευτές

Τελικά 12 μήνες θα έχει διάρκεια η βουλευτική θητεία στο κόμμα της Ενωσης Κεντρώων.

Αν και αρχικά -προεκλογικά- ο κ. Λεβέντης είχε ξεκαθαρίσει πως κάθε 6 μήνες θα γίνεται ανασύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, τελικά φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και δίνει 6μηνη παράταση.

Καταγγελίες γιδιβοσκού για την σπατάλη στα νοσοκομεία που «ακουμπούν» και τον Κουρουμπλή

Η συντήρηση κάθε ασθενοφόρου στη Θεσσαλονίκη κοστίζει €6.500 - Το κονδύλι για τους σάκους κωλοστομίας τριπλασιάστηκε μέσα σε τρία χρόνια - Εκτοξεύτηκε και η δαπάνη για τα γυαλιά οράσεως - Τι είπε για τα κονδύλια που δίνει το υπουργείο Υγείας για σίτιση

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Αλεξιάδης: Θα μπουκάρουμε στα σπίτια, ακόμα και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα

Αιφνιδιαστικούς φορολογικούς ελέγχους ακόμα και τα… μαύρα μεσάνυχτα προανήγγελλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και αρμόδιος για θέματα φορολογίας, Τρύφων Αλεξιάδης , υποστηρίζοντας ότι οι ελληνικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί θα λειτουργούν στα πρότυπα των γερμανικών.

Και τέταρτος βουλευτής της ΝΔ υπέρ Τζιτζικώστα

Την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα εκδήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, ο τέταρτος κατά σειρά βουλευτής που εκφράζει την στήριξη στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

ΜΠΑ; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ! Η Χριστίνα Ταχιάου (Το Ποτάμι) εξομολογείται: Έπαιρνα 5.500€ και δε με έφταναν

Το 2014 είχα εισόδημα 13.800 ευρώ και, ως μπλοκάκιας, φορολογήθηκα άγρια. Το 2013 είχα εισόδημα (ως μπλοκάκιας) 11.200, και πληρώνω κάθε μήνα τη ρύθμιση των δόσεων εκείνης της χρονιάς. Ανήκω στους πολίτες οι οποίοι υφίστανται, από το 2010, τις επιπτώσεις της «κρίσης».

ΠΗΓΑΙΝΕΤΑ 100€ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Μπαλτάς: Ισοδύναμα για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση από το υπ. Πολιτισμού - ΒΙΝΤΕΟ

Να παράγουν πλούτο που θα φορολογήσουν δεν τους περνάει απ' το μυαλό... σιγά τώρα μην κάτσουμε να ασχολούμαστε με ιδιώτες επενδυτές...

Την αύξηση του εισιτηρίου στους αρχαιολογικούς χώρους ώστε να μπορέσει να καλυφθεί ένα μέρος των ισοδυνάμων για το 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, πρότεινε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΑΒΡΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραγκούνης από εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ -Δυσαρέσκεια στη Συγγρού

Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ υπέβαλε στον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης.

ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ! Air France: Θα απολύσουμε όσους πήγαν να λιντσάρουν τους διευθυντές

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι «δράστες» είναι πράγματι εργαζόμενοί της - Γάλλος πρωθυπουργός: Οι εικόνες βίας βλάπτουν τη χώρα - Στο πλευρό των διευθυντών ο υπ. Οικονομικών, που μέσω twitter καταδικάζει τη βίαιη συμπεριφορά των εργαζομένων

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Η πληρωμή με κάρτες «σπάει» το ιατρικό απόρρητο, λέει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

«Η ιατρική λειτουργία είναι άκρως ευαίσθητη, πολλά δε τμήματα των ασθενών, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, θέλουν να κρατήσουν απόρρητη ή μυστική την επίσκεψη στους ιατρούς, ιδιαίτερα όσον αφορά ειδικότητες ψυχιάτρων, ογκολόγων, γυναικολόγων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ-Ο θεός που ξέσκισε τη Σκορδά στο χούφτωμα

Είναι από εκείνες τις στιγμές που καμία σταρ της showbiz δεν θα ήθελε να θυμάται.

Ένα συλλεκτικό βίντεο από τα πρώτα βήματα της Φαίης Σκορδά, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας της και παρουσίαζε μια lifestyle εκπομπή σε εθνικό κανάλι.

ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! «Αυγή»: Δεν θα πωληθούν τα στεγαστικά δάνεια σε distress funds

Θετική αντιμετώπιση των στεγαστικών δανείων προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης

Τέλος στα σενάρια για πώληση «κόκκινων» δανείων σε επενδυτικά κεφάλαια (funds), τουλάχιστον όσον αφορά τα στεγαστικά και εκείνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, βάζει το υπουργείο Οικονομίας, το οποίο ετοιμάζεται να φέρει το ολοκληρωμένο πλαίσιο στο τέλος του Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟ-Η Χοψονίδου του Σπανούλη τους γράφει όλους στα παπάρια της και καλά κάνει

Είναι πρώην μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών... κι όμως η Ολυμπία Χοψονίδου δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο cool είναι με την εμφάνισή της. Και φυσικά, δίνει κουράγιο σε όλες τις νέες μαμάδες που δεν μπόρεσαν να ξεφορτωθούν αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Εθέλ Μπουζάλας, η Περουβιανή βαφτισιμιά που «έκαψε» τον τραγόπαπα [εικόνες]

Ο 67χρονος πατήρ Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος και ιερέας στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Υόρκη, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την 45χρονη Εθέλ Μπουζαλάς, ενώ γύρισε μαζί της και ερωτικά βίντεο.

Λιάγκα 20 χρόνια πριν κομπάρσος στη δημοφιλή σειρά Ντόλτσε Βίτα (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ρόλο κομπάρσου υπήρξε ο παρουσιαστής ειδήσεων και ψυχαγωγικών εκπομπών, Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος όπως θα δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία, έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα αναζητώντας την τύχη του και στην υποκριτική.

ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ Η ΖΩΗ! «Κενό μνήμης» από τον Παρασκευόπουλο για τις γερμανικές οφειλές

Ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά... ξέχασε τοπ ζήτημα των γερμανικών οφειλών

ΓΕΛΑΕΙ ΚΙ Ο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ! Οριστική λύση για το μετρό Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Σπίρτζης

Έως το τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να υπάρξει συμφωνία για την επανεκκίνηση των έργων στο μετρό Θεσσαλονίκης, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου.

Αυτή είναι η κόρη της Βαγενά που ήθελε να την προξενέψει με τον Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ταλαντούχα ηθοποιός, Άννα Βαγενά, εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε συνέντευξη της ότι συμπαθούσε τόσο πολύ,απ όταν πρωτογνώρισε τον Πρωθυπουργό ώστε είχε σκεφτεί ακόμη και να τον προξενέψει με την κόρη της Μαρία. Όλα αυτά βέβαια πριν μάθει για τη σχέση του Αλέξη Τσίπρα με την Περιστέρα Μπαζιάνα.

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Καμμένου για εθελοντική στράτευση των γυναικών

«Η πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών, που εκφράστηκε σήμερα από τον κ. Καμμένο, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η Ράνια Σβίγκου Ότι η κυβέρνηση εξετάζει την εθελοντική στράτευση των γυναικών διαμήνυσε ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα έχει μία ισχυρή και προοδευτική κυβέρνηση.