05 Ιανουαρίου 2016

Τρανσέξουαλ κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη όταν ήταν άντρας

Η Davina Ayrton θα ήθελε να αφήσει πίσω της οτιδήποτε αφορά την προηγούμενη ταυτότητά της, ωστόσο το παρελθόν της ως «David» δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεφορτωθεί εύκολα

Για βιασμό κατηγορείται μια 34χρονη τρανσέξουαλ από τη Βρετανία, τον οποίο μάλιστα φέρεται να είχε διαπράξει όταν ήταν ακόμη άντρας.

Η Davina Ayrton θα ήθελε να αφήσει πίσω της οτιδήποτε αφορά την προηγούμενη ταυτότητά της. Ωστόσο, το παρελθόν της ως «David» δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεφορτωθεί εύκολα, καθώς μια υπόθεση από το 2004 «στοιχειώνει» ακόμα την ίδια αλλά και το φερόμενο ως θύμα της.

Πρόσφατα, η Davina εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντικρούσει της κατηγορίες μιας νεαρής κοπέλας που ισχυρίζεται ότι, όταν ήταν 15 χρονών, ο τότε 20χρονος David την είχε βιάσει σε ένα γκαράζ στο Πόρτσμουθ, όπου η έφηβη κοπέλα διέμενε επειδή το είχε σκάσει από το σπίτι της.

«Ο βιασμός κράτησε μερικά δευτερόλεπτα αλλά μου φάνηκε σαν πολύ παραπάνω», είπε η ενάγουσα στο δικαστήριο, συμπληρώνοντας ότι ο David (μετέπειτα Davina) την είχε ακινητοποιήσει με το σώμα του σε έναν καναπέ, αγνοώντας τις διαμαρτυρίες τις και τις προσπάθειές της να τον απωθήσει.

Όπως εξηγεί δημοσίευμα της Daily Mail, η υπόθεση είχε μπει για πολλά χρόνια στο αρχείο, λόγω της άρνησης της νεαρής να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, εξαιτίας της ιδεολογίας της. Ωστόσο, πέρυσι οι τοπικές αρχές άρχισαν ξανά να ερευνούν το περιστατικό, εξαιτίας της κατάθεσης ενός γνωστού της Ayrton στον οποίο φέρεται να εκμυστηρεύθηκε ότι είχε όντως βιάσει πριν από 11 χρόνια τη νεαρή κοπέλα.