04 Ιανουαρίου 2016

Το “εθνικό σχέδιο” της Όλγας για το 2016

Το “εθνικό σχέδιο” που θα πρέπει να υλοποιήσει η Ελλάδα το 2016, προκειμένου να καταφέρει η χώρα να σταθεί ξανά στα πόδια της, περιγράφει η Όλγα Κεφαλογιάννη, με άρθρο της στην εφημερίδα “Real News”.

Η πρώτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών και πρώην υπουργός Τουρισμού, είναι από τα πρόσωπα που κερδίζουν διαρκώς πόντους στο πολιτικό χρηματιστήριο της Κεντροδεξιάς, και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα χρόνια που έρχονται.

Μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη επισημαίνει στη “Real News” τα εξής:

“Η Ελλάδα χρειάζεται να προχωρήσει άμεσα σε μια σειρά σημαντικών διαρθρωτικών αλλαγών, με φορολογικές μειώσεις και ισχυρά κίνητρα για επενδύσεις σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας, για μια οικονομία ανταγωνιστική, εξωστρεφή και σε ανάπτυξη που θα διοχετεύεται σε όλη την κοινωνία, ώστε να διασφαλιστεί τελικά η ευημερία όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων και των μελλοντικών γενεών, χωρίς δανεικά.

Χρειάζεται ένα νέο στρατηγικό σχέδιο, που θα βγάζει οριστικά την πατρίδα μας από την οικονομική κρίση, θα της εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για σταθερή και μακροχρόνια ανάπτυξη και θα την καθιστά και πάλι ισότιμο και ισχυρό μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας”.

http://ysterografa.gr/