19 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελάθηκε ο Βαρεμένος από τις φάπες Άδωνι: Στην καταγγελία ότι διορίζουν συγγενείς απάντησε «40 χρόνια κυβερνάνε τη ΝΔ 2 οικογένειες»...

Έντονη ήταν η συζήτηση του  Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου και του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» με τον πρώτο να γελοιοποιείται προσπαθώντας να δικαιολογήσει τους διορισμούς που μέχρι πριν ένα χρόνο κατήγγειλαν.

«Στη Νέα Δημοκρατία εναλλάσσονται στην ηγεσία δύο οικογένειες για 40 χρόνια», είπε ο κ. Βαρεμένος και ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε: «Αυτό που λέτε έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε;».

« Η Νέα Δημοκρατία έχει λειψανδρία, δεν μπορεί να αναδείξει τα τελευταία 40χρόνια κάποιο νέο στην αρχηγία και αυτό δεν είναι οικογενειοκρατία;» συνέχισε ο κ. Βαρεμένος.

«Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας, είναι λογικός ο πανικός, αλλά θα απαντήσετε γιατί διορίζει ο ένας τη γυναίκα του άλλου στο δημόσιο» του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο


Ο Άδωνις στον Βαρεμένο: Διορίσατε τους συγγενείς και τους αυξήσατε τους μισθούς

«Εμείς ως κυβέρνηση κάναμε δύο πράγματα. Με απόφαση του τότε Πρωθυπουργού, απαγορευόταν στους υπουργούς να διορίσουν σε θέση μετακλητού υπαλλήλου ή επιστημονικού συνεργάτη, οποιονδήποτε συγγενή. Δεύτερον, εμείς ψηφίσαμε τη μείωση των αποδοχών των μετακλητών υπαλλήλων. Εσείς διορίσατε όλο σας το σόι και τους αυξήσατε το μισθό. Άρα, μην μας κάνετε υποδείξεις κ. Βαρεμένε. Αν βαρεθήκατε να κυβερνάτε και δεν ξέρετε πώς να κάνετε τη δουλειά, φύγετε για να έρθουμε εμείς και να το κάνουμε σωστά» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, μιλώντας «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η απάντηση του κακομοίρη του Βαρεμένου ήταν:

«Εάν η Νέα Δημοκρατία αντιπροσωπεύεται σήμερα από εσάς είναι άξια της τύχης της. Τίποτα άλλο».
Δείτε το βίντεο: