06 Ιανουαρίου 2016

Βίντεο: Ποντιακή ρίψη του Σταυρού στο Ωραιόκαστρο-Κέφια στη Ρόδο-8χρονη έπιασε το Σταυρό στο Μέτς και ρεπόρτερ πρωινάδικου στη Βούλα!

Αν και είχε μπροστά του μια ολόκληρη πισίνα ο ιερέας έκανε το... ακατόρθωτο - Με αυτοκριτική διάθεση παραδέχθηκε: «Αυτό είναι... ποντιακό ανέκδοτο»

Στον Αγιασμό των Υδάτων στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό κέντρο του δήμου Ωραιοκάστρου ο ιερέας δεν κατάφερε να ρίξει με την πρώτη προσπάθεια τον Σταυρό στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, με αποτέλεσμα να πέσει λίγα μέτρα μακριά, ανάμεσα στον κόσμο.

Με χιούμορ ο πατέρας Νικόλαος σχολίασε: «Αυτό είναι ποντιακό ανέκδοτο, να το λετε». Προέτρεψε μάλιστα τον κόσμο να «ανεβάσει» το βίντεο στο διαδίκτυο.

Μετά την δεύτερη... προσπάθεια του ιερέα, στα νερά της πισίνας έπεσαν, ένα μικρό κοριτσάκι και ένας νεαρός, ο οποίος βοήθησε τη μικρή και έπιασαν μαζί τον Σταυρό.


Ο παπάς στη Ρόδο είχε… κέφια – Απίστευτα καψόνια!

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου αλλά…


Ο  Ιερέας δεν παρέλειψε να σκορπίσει γέλιο και χαρά αφού την πρώτη φορά που έπρεπε να ρίξει τον Σταυρό στην θάλασσα δεν το έκανε και ξεγέλασε αυτούς που βούτηξαν στα νερά για να τον πιάσουν.

Ο παπας… προσποιήθηκε και δεύτερη φορά και τελικά ο Σταυρός έπεσε στη θάλασσα με την τρίτη!

Δείτε το βίντεο:


Αυτή είναι η 8χρονη που έπιασε το Σταυρό στο κολυμβητήριο του Μετς
Η 8χρονη μαθήτρια της Γ' Δημοτικού Τατιάνα Ντόκου έπιασε τον Σταυρό στο κολυμβητήριο του Μετς.

Αυτή η πιτσιρίκα ξεπέρασε σχεδόν την τελευταία στιγμή έναν δεκαεξάχρονο και βούτηξε το σταυρό, μέσα από τα αγιασμένα νερά στο κολυμβητήριο του Μετς.


Την τελετή παρακολούθησε πλήθος Αθηναίων και για το Σταυρό βούτηξαν πολλά από τα παιδιά που ανήκουν στον γυμναστικό σύλλογο του κολυμβητηρίου.

Είχε προηγηθεί η δοξολογία στον Ναό της Αγίας Φωτεινής, παρουσία του Γιώργου Καμίνη, της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά και της Ντόρας Μπακογιάννη.



Η δημοσιογράφος του "Πρωινού" έπιασε τον Σταυρό
 
Η ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, Τίνα Μιχαηλίδου, ήταν αυτή που έπιασε τον Σταυρό στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη Βούλα. 

"Το Πρωινό" συνδέθηκε με τον Ναυτικό Όμιλο Βούλας, εκεί όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για τον εορτασμό των Θεοφανείων. 

 Στο πλατό της εκπομπής επικράτησε ενθουσιασμός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: