11 Ιανουαρίου 2016

Η Τζένιφερ Λόρενς τα έβαλε με δημοσιογράφο επειδή της μιλούσε και κοιτούσε το κινητό του [βίντεο]

Έφυγε από τις Χρυσές Σφαίρες έχοντας εμπλουτίσει τη συλλογή της με κινηματογραφικά βραβεία, αλλά η Τζένιφερ Λόρενς συζητήθηκε περισσότερο εξαιτίας της παρατήρησης που έκανε σε ένα δημοσιογράφο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου, η ηθοποιός κάποια στιγμή την... είπε σε κάποιον από αυτούς, γιατί δεν έπαιρνε τα μάτια του από το κινητό του. «Πώς βλέπετε τον εαυτό σας τη βραδιά των Οσκαρ...», άρχισε να ρωτά ο ρεπόρτερ, αλλά η Λόρενς τον διέκοψε.

«Δεν μπορείς να ζεις ολόκληρη τη ζωή σου πίσω από το τηλέφωνό σου ''αδερφέ''. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Πρέπει να ζήσεις στο τώρα», του είπε η ηθοποιός. Ο δημοσιογράφος ζήτησε συγνώμη και διατύπωσε ξανά την ερώτησή του. «Πώς βλέπετε τον εαυτό σας τη βραδιά των Οσκαρ», είπε ξανά, με την Λόρενς όμως να τον διακόπτει ξανά. «Είμαστε στις Χρυσές Σφαίρες. Αν είχες αφήσει κάτω το τηλέφωνό σου, θα το ήξερες αυτό», του είπε, ενώ γέλια ακούγονταν στην αίθουσα.

Η παρατήρησή της πάντως προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. Αρκετοί χρήστες του Twitter τόνιζαν ότι η ηθοποιός ήταν σκληρή με τον δημοσιογράφο, σημειώνοντας ότι ο ρεπόρτερ μιλούσε με προφορά, κάτι που σημαίνει ότι ίσως έπρεπε να διαβάσει την ερώτηση από το κινητό του τηλέφωνο γιατί τα αγγλικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα.

Ομως, άλλοι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό τόνισαν ότι απλά ο ρεπόρτερ ήθελε να κάνει την ερώτηση και ταυτόχρονα να φωτογραφίσει ή να βιντεοσκοπήσει την Λόρενς, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει γιατί δεν είχε την αμέριστη προσοχή του.