03 Ιανουαρίου 2016

ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

   Απλά ήθελα να ξέρω. Όταν είναι να πάρουν τα διάφορα επιδόματα από το κράτος ,τότε είναι Έλληνες πολίτες ,με όλα τους τα δικαιώματα.
   'Οταν όμως κάνουν τις βρωμοδουλιές τους ,είναι ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ,ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
   ΡΟΜΑ κράτος εν ΑΠΟΥΣΙΑ κράτους, ενώ υπάρχουν χιλιάδες Μ.Κ.Ο. για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί το πιο πονηρό μυαλό δεν υπάρχει ούτε μια Μ.Κ.Ο. να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών και να μην εξαναγκάζονται να παντρευτούν όταν μάλιστα αυτά είναι και ανήλικα. 
Καλά για το κράτος δεν το συζητώ ΔΕΝ υπάρχει κράτος πρόνοιας << τι είναι αυτό >> Εισαγγελέας τι είναι αυτό μάλλον το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε.
Επέλεξα να γράφω το κράτος με μικρό κ γιατί πράγματι δεν υπάρχει κράτος με μεγάλο Κ, είναι να κλαίει κάποιος από τα γέλια όταν μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα στους μετανάστες, τους ομοφυλόφιλους για τα ζώα, και δεν προστατεύεις τα δικαιώματα των παιδιών σου, Ελληνικό κράτος, είσαι για φτύσιμο τελικά. Πολλοί θα πουν, είναι στην κουλτούρα τους, μα έτσι λένε και οι Κρητικοί για την οπλοφορία, έτσι λένε και σε κάποια μέρη της Ελλάδας για την αιμομιξία, αν κατηγορούμε το daesh για το σκλαβοπάζαρο και την σεξουαλική εκμετάλλευση εμείς θα ήμασταν δίπλα τους δεν διαφέρουμε.
Κοινωνία κλείσε και άλλο τα μάτια, γιατί σε λίγο δεν θα έχεις, τα έχεις βγάλει μόνη σου.   

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ