25 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑ στην…αγκαλιά της Ζέττας! (ΦΩΤΟ)

Για να είμαστε ειλικρινείς το τετ-α-τετ των δυο κυριών το είχαν πάρει χαμπάρι και άλλοι και από στόμα σε στόμα έφτασε και σε μας, αλλά και αυτοί που μας το είπαν το άκουσαν από άλλους.
Επειδή όμως άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις, εμείς έχουμε και την φωτογραφία με την «γαλάζια» Ζέττα Μακρή και την «σιδηρά κυρία» της περιφέρειας Αττικής Ρένα Δούρου να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στο πιο πολυσυζητημένο στέκι της Αθήνας, το V4, το οποίο βρίσκεται στον αριθμό 4 της οδού Βουκουρεστίου και το «τρέχουν» ο γιος της Ζέττας Μακρή και ο γιος του Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Ζέττα Μακρή και Ρένα Δούρου πάντως παρά τις πολιτικές διαφωνίες έχουν άριστες σχέσεις όπως διαπίστωσαν και ιδίοις όμμασι οι κυρίες του πολιτικού κόσμου, όλων των κομμάτων, που έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, όπου πρόεδρος είναι η Ζ. Μακρή.

Το φλουρί το κέρδισε η περιφερειάρχης Αττικής αν και οι κακές γλώσσες λένε πως δεν κάθισε να το χαρεί αλλά έφυγε βιαστικά, πρίν αρχίσουν τα αντιπολιτευτικά πυρά απο τις πολλές κυρίες της πολιτικής που γέμισαν και τους δυο ορόφους του V4.


Κ.Α.
http://www.paraskhnio.gr/o-syriza-stin-agkalia-tis-zettas-foto/