28 Ιανουαρίου 2016

Βόρειος Κορέα:Το καθεστώς του Μαξίμου παραβιάζει το Σύνταγμα και το Ευρωπαικό Δίκαιο-Στη Βουλή η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες -Τι αναφέρει για τον αριθμό των καναλιών

Έπεσαν οι μάσκες, και αποκαλύφθηκαν σε όλο τους το μεγαλείο οι άθλιες και ολοκηλρωτικές πρακτικές του καθεστώτος Μαξίμου που επιχειρεί να νομοθετήσει για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες παραβιάζοντας κάθε έννοια Δημοκρατίας και Συνταγματικής έννομης τάξης.

Ο Νίκος Παππάς ζηλεύοντας την δόξα του καθεστώτος της Βόρειου Κορέας αποφάσισε παντελώς πραξικοπηματικά να φέρει στην Βουλή την Παρασκευή την επίμαχη τροπολογία.

Σύμφωνα με την ρύθμιση, ο αριθμός των καναλιών που θα εκπέμπουν ανά κατηγορία θα ορίζεται αρχικά από τον αρμόδιο υπουργό, στην συνέχεια όμως θα καλείται η Βουλή να τον εγκρίνει.

Όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση, η τροπολογία κατατίθεται για να τρέξει άμεσα η διαγωνιστική διαδικασία, παραμένει ωστόσο ερωτηματικό τι θα γίνει με την στελέχωση του ΕΣΡ, καθώς είναι το αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση των υποψήφιων καναλαρχών.

Αναλυτικά το κείμενο:

http://lykavitos.gr/archives/255425