10 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Με γραπτή δήλωση θα συγχαρεί τον Κυριάκο ο Μεϊμαράκης

[Βαγγέλη δεν είναι αυτό το στύλ σου ούτε ο κρητικός αντρισμός σου! Πάψε επιτέλους να ακούς καραγκιόζηδες υπόδικους συμβούλους και λαμόγια πρώην υπουργούς που σε κατέστρεψαν!! Ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη αυτά που έλεγες προεκλογικά για ενότητα και η πρώτη κίνηση δείχνει μικρότητα... Τέσπα δικαιολογείσαι εν μέρει λόγω ήττας αφού είχες σίγουρη τη νίκη αλλά με έναν μόνο σοβαρό άνθρωπο μαζί σου... (τον Βρούτση) και ένα κάρο γελοίους δεν μπορούσες να κερδίσεις. Κοίτα λοιπόν γρήγορα τριγύρω σου και θα καταλάβεις γιατί έχασες χωρίς να καταλάβεις πως... ]

Δεν θα κάνει δηλώσεις ο ηττημένος των εκλογών της «γαλάζιας» παράταξης

Την αναγνώριση του θριάμβου του Κυριάκου Μητσοτάκη και την παραδοχή της προσωπικής του ήττας αναμένεται να κάνει με γραπτή δήλωση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 


Όπως έγινε γνωστό από τον κύκλο των συνεργατών του, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα εμφανιστεί ζωντανά ενώπιον των δημοσιογράφων, των τηλεοπτικών συνεργείων κ.λπ. Αντ' αυτού, πιθανότατα θα επιλέξει τη γραπτή δήλωση, δια της οποίας θα συγχαίρει τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών και νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.


Εν τω μεταξύ, στο αρχηγείο του κ. Μεϊμαράκη επικρατεί, όπως είναι φυσικό, κατήφεια και προβληματισμός, για το πώς συντελέστηκε η ανατροπή εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Στο αρχηγείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχαν συναθροιστεί από το κλείσιμο της κάλπης και μετά, περίπου από τις 19:00 της Κυριακής πολλοί από τους πολιτικούς και βουλευτές που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του όπως οι κ.κ. Νικήτας Κακλαμάνης, Θανάσης Μπούρας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Κώστας Μίχαλος, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Σοφία Βούλτεψη, Γιάννης Βρούτσης, Φάνη-Πάλλη Πετραλιά, Σπύρος Ταλιαδούρος κ.α.