04 Ιανουαρίου 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο λαός θα φροντίσει «αυτά που ξέρανε» να τα ξεχάσουν

Με μια σειρά από νέα «τιτιβίσματα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε το βράδυ της Κυριακής νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης -και όχι μόνο- για την οποία, όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, «ο λαός θα φροντίσει "αυτά που ξέρανε" να τα ξεχάσουν».
Η τέως Πρόεδρος της Βουλής σχολιάσε αρχικά πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση που "ξαναέφτιαξε τη Βουλή όπως την ξέρανε"».

«Αναμένονται και συγχαρητήρια Σαμαρά-Βενιζέλου σε Τσίπρα», έγραψε, τονίζοντας πως «η "Βουλή όπως την ξέρανε" ψηφίζει οργιωδώς μνημόνια-κατεπείγοντα, θάβει σκάνδαλα, ξεπλένει υπόλογους, κόβει συντάξεις, επιβάλλει φόρους».

Στη συνέχεια, η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε πως είναι τιμή της που η ΙΣΤ´ βουλευτική περίοδος «δεν θύμιζε σε τίποτε τη "Βουλή που ξέρανε"», υπογραμμίζοντας ότι «ο λαός θα φροντίσει "αυτά που ξέρανε" να τα ξεχάσουν».

Γιατί, όπως εξήγησε, «λαός, κοινωνία, νεολαία δεν θέλουν τη "Βουλή που ξέρατε", του "ναι σε όλα", των ντροπολογιών, των εξυπηρετήσεων, της αδιαφάνειας».

Τα tweet της κυρίας Κωνσταντοπούλου