10 Ιανουαρίου 2016

Χαμόγελα, αγκαλιές και ενθουσιασμός στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη [εικόνες]

Χαμόγελα, αγκαλιές και κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 9ος πρόεδρος της ΝΔ.
Συνεργάτες, φίλοι και ψηφοφόροι του κ. Μητσοτάκη βρίσκονται στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη και περιμένουν τον νέο πρόεδρο της ΝΔ να φτάσει εκεί. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στα γραφεία του, στην οδό Ευφρονίου 8 και περιμένει να προχωρήσει η καταμέτρηση των ψήφων στην Επικράτεια προκειμένου να είναι ξεκάθαρο πως έχει κλειδώσει η νίκη και είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν το αποτέλεσμα θα είναι οριστικό.

Aς σημειωθεί, επίσης, ότι ο γιός του Κυριάκου, Κωνσταντίνος, περιμένει τον πατέρα του στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη για να τον συγχαρεί.




Μάλιστα όσο περνάει η ώρα, προχωράει η καταμέτρηση και η νίκη του κ.Μητσοτάκη είναι και πιο κοντά ο κόσμος που πηγαίνει στο αρχηγείο του Κυριάκου Μητσοτάκη Χαλκοκονδύλη όλο και αυξάνεται.



Γερμανός δημoσιογράφος καλύπτει τις εκλογές για λογαριασμό της Σουντόιτσε Τσάιτουνγκ στο στρατηγείο Μητσοτάκη, όπως τουιτάρει ο Σωτήρης Γιαγτζόγλου από τον Alpha:


Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, πρώην βουλευτής του Ποταμιού, η οποία συνδέεται με συγγενική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη (είναι ξαδέρφη του Κυριάκου), έγραψε στο twitter: