16 Ιανουαρίου 2016

ΦΕΚ-Έξαλλη η Χρυσοβελώνη με τον ΣΚΑΪ... επειδή ακόμα δεν ΞΑΝΑδιόρισε την κόρη της στου Καμμένου

Όλη η αλήθεια για την κόρη της Μαρίνας Χρυσοβελώνη
«Προκαλώ όσους έχουν την ευθύνη για το ψευδές και ανυπόστατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο αποψινό κεντρικό δελτίο των 21:00, ότι δήθεν «έχω την κόρη μου στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας», να επιδείξουν το υποτιθέμενο ΦΕΚ διορισμού της ή όποιο άλλο έγγραφο απ’ το οποίο να τεκμαίρεται ότι διορίστηκε ή εργάζεται στο γραφείο του ΥΕΘΑ.", αναφέρει σε αποψινό δελτίο τύπου της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Μα το ΦΕΚ είναι πασίγνωστο και δεν αμφισβητείται !
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή με μια μεγάλη αποκάλυψη:

14/07/2014

Η καριέρα της δικηγόρου Μιχαέλας-Ιωάννας Παπαδοπούλου, κόρης της επίσης δικηγόρου Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του επίσης δικηγόρου Κώστα Παπαδόπουλου,

Ο πρώην σύγυγος της κ.Χρυσοβελώνη, Κώστας Παπαδόπουλος, δικηγόρος και αυτός

στα μισθολόγια του ελληνικού δημοσίου, ξεκινά στις 14/7/2014, όταν εντάσσεται στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου, με το ΦΕΚ 445/24-7-2014, αφού "διορίσθηκε στο Γραφείο του Προέδρου της...Πάνου Καμμένου στη Βουλή", με την εκπληκτική "κομπίνα" που εφεύρεσαν οι πολιτικοί για τους συγγενείς τους, που λέγεται "εξαιρείται από την αναστολή δικηγορικού ...λειτουργήματος" !!! (γράφουν "λειτούργημα" για απενοχοποίηση). Με απλά λόγια: διορίζονται σε μια θέση στην οποία ίσως να μην πατήσουν ποτέ, μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο, που είναι το μέγα ζητούμενο, αλλά μπορούν να ασκούν και τοεπάγγελμα ...συγνώμη , λειτούργημα ! Διπλά έσοδα δηλαδή: το σιγουράκι και το ...λειτούργημα.
Είδατε τι όμορφα τα έστρωσαν για τα παιδιά τους οι πολιτικοί;


05/01/2015
Με τη διάλυση της Βουλής στις 5/1/2015 λύθηκε αυτοδικαίως η σχέση της και διεγράφη από τα μητρώα μισθοδοτούμενων ελληνικού δημοσίου στις 05-01-2015 (απόφαση 7757361005). Μέχρι τότε ήταν δημόσια υπάλληλος. Ιδού το ΦΕΚ 14/19-1-2015



03/04/2015
Μένει λοιπόν εκτός δημοσίου στις 5/1/2015. Όχι για πολύ όμως, καθώς με το ΦΕΚ 252/16-4-2015, διορίζεται ως "Ειδική Συνεργάτιδα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας" και επανεγγράφεται στα μητρώα μισθοδοτούμενων ελληνικού δημοσίου στις 03.04.2015, δύο μήνες μετά τη διαγραφή της.


Και τώρα το ωραίο:

Στις 11-9-2105, προεκλογικά δηλαδή, η κ.Χρυσοβελώνη σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή, τσακώνεται με τον υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ Π.Καψή στο MEGA. O Καψής της λέει για το διορισμό και η κ.Χρυσοβελώνη του απαντά κατά λέξη: «αυτά που λέτε είναι η ξεφτίλα της πολιτικής. Σήμερα που μιλάμε είναι ψέμα, παλαιότερα υπήρξε η κόρη μου στο γραφείο του κ. Καμμένου». Το βράδυ της 11-9-2015 αυτά.




και πράγματι έτσι ήταν:

03/09/2015
Το πρωί της ίδιας ημέρας, δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ 649/11-9-2015 με το οποίο λύθηκε η σχέση της κόρης της με το δημόσιο. Διεγράφη ξανά από το μητρώο ανθρώπινου δυναμικού ελληνικού δημοσίου στις 03-09-2015.

BONUS:

http://makpress.blogspot.com/2016/01/blog-post_235.html

Διαβάστε και όλη την ανακοίνωση της ψεκασμένης

Έξαλλη η Χρυσοβελώνη με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ! Απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί τον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αν δεν ανακαλέσει "ψευδές και ανυπόστατο" ρεπορτάζ για διορισμό της κόρης και της γραμματέως της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ.

«Προκαλώ όσους έχουν την ευθύνη για το ψευδές και ανυπόστατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο αποψινό κεντρικό δελτίο των 21:00, ότι δήθεν «έχω την κόρη μου στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας», να επιδείξουν το υποτιθέμενο ΦΕΚ διορισμού της, ή όποιο άλλο έγγραφο απ' το οποίο να τεκμαίρεται ότι διορίστηκε ή εργάζεται στο γραφείο του ΥΕΘΑ» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Όσο για τη «γραμματέα μου», όπως ατυχώς αναφέρθηκε, πρόκειται για την πρώην επιστημονική συνεργάτιδά μου, η οποία δεν απασχολείται πλέον στο πολιτικό γραφείο μου στο Βόλο.»
«Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αν ο ΣΚΑΪ δεν προβεί στην επιβεβλημένη επανόρθωση, σε ό,τι με αφορά, το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη» καταλήγει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Σημειώνεται πως στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε πως η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ "έχει την κόρη της και τη γραμματέα της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ".