13 Ιανουαρίου 2016

Βίντεο: Πήγε να σκοτώσει την πεθερά της, αλλά την «συνέλαβαν» οι κάμερες

Η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ο σύζυγός της

Ήθελε να σκοτώσει την πεθερά της, ωστόσο, όχι μόνο δεν κατάφερε να εκπληρώσει την «σκοτεινή» επιθυμία της, αλλά κατέληξε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αφού πρώτα όλη η Ινδία -και όχι μόνο- παρακολούθησε τα... κατορθώματά της.

Ο λόγος για μια γυναίκα από την Ινδία η οποία προσπάθησε να δολοφονήσει την μητέρα του συζύγου της, ενώ εκείνη ήταν στο κρεβάτι της. Ωστόσο, η επίθεση στην 70χρονη πεθερά της καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι της οικογένειας και οδήγησαν τελικά στη σύλληψή της.

Οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί από τον ίδιο τον σύζυγο της γυναίκας ο οποίος ήθελε να «ξεσκεπάσει» τη γυναίκα του αφού, όπως αποκάλυψε στις αρχές, η σύντροφός του συνήθιζε να επιτίθεται στα μέλη της οικογένειάς του τα τελευταία επτά χρόνια, από τότε δηλαδή που την παντρεύτηκε!

Στο βίντεο, που καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει προκαλέσει σάλο στην Ινδία, απεικονίζεται η γυναίκα να χτυπά την πεθερά της με πέτρες στο κεφάλι, ενώ φαίνεται ότι προσπαθεί να την στραγγαλίσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία μαρτυρίες, υπήρχε μεγάλη ένταση και πολλοί τσακωμοί ανάμεσα στη γυναίκα, τον σύζυγό της και την πεθερά της, ωστόσο, το κίνητρο της επίθεσης δεν είναι ξεκάθαρο.

Η πεθερά, πάντως, κατάφερε να επιβιώσει και να πει την ιστορία τους στους Ινδούς δημοσιογράφους, οι οποίοι έσπευσαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για να πάρουν μια δήλωσή της.

«Με χαστούκισε και προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Μετά πήρε κάτι πέτρες και άρχισε να με χτυπά», είπε.

Η στιγμή της επίθεσης