04 Ιανουαρίου 2016

Ποιος είναι ο Σαρούκ Καν που πληρώνεται περισσότερα από τον Τομ Κρουζ; - Ο μεγαλύτερος σταρ παγκοσμίως [εικόνες]

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 70 ταινίες με πιο πρόσφατη την «Dilwale» και αυτή τη στιγμή βγάζει περισσότερα χρήματα από τον Τομ Κρουζ.
Πρόκειται για τον Σαρούκ Καν, ηθοποιό του Μπόλιγουντ, τον μεγαλύτερο σταρ αυτή τη στιγμή παγκοσμίως σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, με την περιουσία του, να υπολογίζεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Σαρούκ Καν εργάζεται για ταινίες που παράγονται στην Ινδία και ξεπερνούν κατά πολύ τον αριθμό αυτών που γυρίζονται κάθε χρόνο για λογαριασμό του Χόλιγουντ.


Για παράδειγμα το 2012, το Μπόλιγουντ πούλησε 2,6 δισ εισιτήρια κινηματογράφου, σε σύγκριση με 1.360 εκατομμύρια εισιτήρια του Χόλιγουντ.
Ο «Βασιλιάς Καν», όπως είναι γνωστός στην Ινδία, διαθέτει την δική του εταιρεία παραγωγής την Red Chillies Entertainments, μία ομάδα κρίκετ τους Kolkata Knight Riders καθώς και μία παιδική εταιρεία ψυχαγωγίας KidZania.

Στα έσοδά του προσθέτει πολλά μηδενικά από διαφημιστικά σποτ στα οποία πρωταγωνιστεί, της nokia της pepsi, αλλά και ενός αποσμητικού.

Τα έσοδα του ξεπέρασαν τις 25 εκατομμύρια λίρες για το 2013, ενώ το 2014, ο Σαρούκ Καν, έβγαλε περισσότερα χρήματα και από τον Τομ Κρουζ.


Μία ιδέα από τις υποκριτικές, και όχι μόνο, ικανότητές του: