21 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ! "Ο Τσίπρας συμφώνησε με τους Τούρκους" – «Παττακός» ο Παππάς

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντης «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  στο ταξίδι του στην Τουρκία συμφώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου να παραχωρήσει τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία για να λειτουργήσει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα».

Σκληρή γλώσσα για Παππά

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χρησιμοποίησε «σκληρή» γλώσσα για τον υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά χαρακτηρίζοντας τον «Παττακό» και  «χασάπη» ο οποίος «θα κόψει κανάλια», ενώ «ετοιμάζει ρύθμιση για να κάνει ότι θέλει και με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα επιχειρεί να καταργήσει την πλειοψηφία των 4/5 στην διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του Ε.Σ.Ρ».

Υπέρ της συνέχισης λειτουργίας

Ο κ. Λεβέντης τάχθηκε υπέρ της συνέχισης λειτουργίας των καναλιών, που εκπέμπουν τα τελευταία 26 χρόνια τα οποία ωστόσο όπως είπε «έχει καταγγείλει ως διαπλεκόμενα και δεν αναιρεί ότι έγιναν με βρομοδουλειές του χρηματιστηρίου το 1999».

Κλείνοντας ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «με τις δυο άδειες που θα δώσει σε MEGA και ANT1 ο Νίκος Παπάς θα συγχωρέσει κάθε αμαρτία τους ενώ δεν θα πληρώσουν τα χρέη τους – όντας νέα νομικά πρόσωπα- σε τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία».