14 Ιανουαρίου 2016

Συνελήφθη και ο πεθερός της Ανθής-Τι πρόδωσε τον συζυγοκτόνο (ΦΩΤΟ του)-Τώρα ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε-Συγκλονίζει ο πατέρας της Ανθής-Το τελευταίο ταξίδι της πριν τη δολοφονία

Ο πατέρας του συζυγοκτόνου της Κοζάνης και πεθερός της 37χρονης, Μανώλης Τσιουχάρας συνελήφθη από τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός της 37χρονης, Ανθής Λινάρδου συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο παλιές κυνηγετικές καραμπίνες, που δεν είχαν την απαιτούμενη νόμιμη άδεια.

Την ίδια ώρα, η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό έπειτα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, με τους κατοίκους της περιοχής, μάλιστα, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο του kozanimedia.gr:


Το μεγάλο λάθος του δολοφόνου – Τι τον πρόδωσε – Πως τον “έσπασαν” οι αστυνομικοί – Υπάρχει και συνεργός;

- Ποια στοιχεία έκαναν ύποπτο τον 40χρονο που ομολόγησε κυνικά ότι στραγγάλισε την 37χρονη Ανθή.
- Πως οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν για τον φόνο και πως παγίδεψαν τον συζυγοκτόνο αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει.
- Όλα δείχνουν προμελετημένο έγκλημα, ενώ οι αστυνομικοί έχουν υποψίες και για συνεργό στο έγκλημα.
- Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

'Έδειχνε ανήσυχος, έκανε τηλέφωνα, συμμετείχε στις έρευνες, έκανε τα πάντα για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αστυνομικών, όμως όπως φάνηκε ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε σχεδιάσει καλά το έγκλημά του. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση αμέσως υποπτεύτηκαν έγκλημα και μάλιστα με δράστη ή δράστες στο άμεσο περιβάλλον της άτυχης 37χρονης Ανθής Λινάρδου.

Ο 40χρονος δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά και έμοιαζε διατεθειμένος να συνδράμει στις έρευνες, τονίζοντας πως πίστευε ότι η 37χρονη τον εγκατέλειψε.
Οι αστυνομικοί ωστόσο που ερεύνησαν πρώτα απ' όλα το σπίτι του ζευγαριού είχαν άλλα στοιχεία που έδειχναν ότι η γυναίκα κάθε άλλο παρά με τη θέλησή της είχε εγκαταλείψει το χώρο.

Η άτυχη Ανθή είχε κάταγμα στο πόδι και είχε γύψο. Στο σπίτι βρέθηκαν όμως οι πατερίτσες. Παράλληλα είχε πρόβλημα όρασης, όμως και τα γυαλιά της ήταν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης το κινητό της τηλέφωνο.

Τα στοιχεία αυτά έκαναν του έμπειρους αξιωματικούς να πιστεύουν ότι η γυναίκα δεν είχε φύγει με τη θέλησή της.

Έτσι απ' την πρώτη στιγμή άρχισαν να αναζητούν υπόπτους. Πρώτα απ' όλα στο άμεσο περιβάλλον της.

Η υποψία ότι η γυναίκα μπορεί να μην έχει εγκαταλείψει το σύζυγό της αλλά να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας έκανε τους αστυνομικούς να διατάξουν έρευνες στη γύρο περιοχή.

Έμαθαν για τα κτήματα του 40χρονου συζύγου, 13 τον αριθμό και εκεί εστίασαν την έρευνα.
Κάποια απ' τα χωράφια είχαν ροδακινιές, κάποια άλλα είναι ακαλλιέργητα αυτή την εποχή καθώς ο 40χρονος τα χρησιμοποιεί για την καλλιέργεια σιταριού.

Εκεί βρέθηκε η άκρη του νήματος.

Ένα απ' τα ακαλλιέργητα χωράφια σε ένα σημείο του ήταν φρεζαρισμένο.

Το μόνο που δεν κάνει κανείς αυτή την εποχή σε μια ημιορεινή περιοχή όπως το Βελβεντότης Κοζάνης είναι να φρεζάρει ένα χωράφι και μάλιστα ένα χωράφι στο οποίο θα σπείρει μήνες μετά σιτάρι...

Το γεγονός μάλιστα ότι ήταν φρεζαρισμένο μόνο ένα μικρό τμήμα του χωραφιού κίνησε ακόμη περισσότερες υποψίες.

Σε αυτά τα ερωτήματα ο 40χρονος δεν είχε να δώσει απάντηση, κάπου εκεί ήρθε η ώρα να “σπάσει”, έτσι ομολόγησε, τα στοιχεία σε βάρος του ήταν συντριπτικά και έτσι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει το σώμα της 37χρονης συζύγου του.

Κυνικά σχεδόν απάντησε στο γιατί έκανε το έγκλημα πως είχε υποψίες ότι η 37χρονη Ανθή θα τον εγκατέλειπε και έτσι πήρε την απόφαση να τη στραγγαλίσει.

Η έρευνες ωστόσο δεν κλείνουν. Ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Είχε μάλιστα προετοιμάσει το έδαφος στο χωράφι για να τοποθετήσει το σώμα της άτυχης γυναίκας. Τη στραγγάλισε και στη συνέχεια την έθαψε.

Τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν αν είχε βοήθεια για τις πράξεις του ή αν κατάφερε κάτω από το βλέμμα συγγενών και την μικρής κοινωνίας να δράσει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς...

Την έπνιξε και έμεινε δίπλα στο πτώμα της Ανθής επί μισή ώρα – Ο δράστης λέει τώρα ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε

- Ο 40χρονος δηλώνει πως όταν συνήλθε η άτυχη Ανθή δεν ανέπνεε
- Προσπαθεί να πείσει ότι έκανε το έγκλημα χωρίς να το θέλει
- Είχε ζητήσει να σκάψουν το σημείο που τη έθαψε
- Τα στοιχεία και η συμπεριφορά του δείχνουν ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα, λένε οι αστυνομικοί

Οι δικαιολογίες και η περιγραφή του εγκλήματος έτσι όπως φέρεται τη δίνει ο ίδιος ο 40χρονος δράστης συγκλονίζουν. Ο Τάσος Τσιουχάρας φέρεται να υποστηρίζει τώρα ότι για όλα φταίνε τα προβλήματα που είχε το ζευγάρι στη σχέση τους. Ο ίδιος λέγεται ότι υποστηρίζει πως δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ανθή Λινάρδου και πως το έγκλημα που συγκλονίζει το Βελβεντό Κοζάνης δεν ήταν προμελετημένο.

Οι πληροφορίες του newsit.gr για την περιγραφή που φέρεται να δίνει ο ίδιος ο 40χρονος συγκλονίζουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο δράστης πλέον φέρεται να υποστηρίζει ότι προηγήθηκε καυγάς. Ότι εκείνος και η σύζυγός του όταν τα παιδιά πήγαν για ύπνο άρχισαν να συζητούν για τη σχέση τους. Υπήρχαν προβλήματα, φέρεται να λέει, κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, ο 40χρονος υποστηρίζει, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι βγήκε εκτός εαυτού. Δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε, όταν συνήλθε, φέρεται να λέει τώρα, η Ανθή δεν ανέπνεε. Έμεινε πλάι στο άψυχο κορμί της για μισή ώρα. Αποφάσισε να πάρει το σώμα της και να το θάψει στο χωράφι χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος περιέγραψε πως τύλιξε με μια κουβέρτα του σπιτιού και κουβάλησε το σώμα της άτυχης γυναίκας στο υπόγειο κλειστό γκαράζ όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγάκι του. Έβαλε το πτώμα της γυναίκας στο αυτοκίνητο και πήγε στο χωράφι αποφεύγοντας να περάσει από κεντρικά σημεία του χωριού για να μην το δει κανείς. Όπως φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς τώρα μετά την ομολογία του εγκλήματος, ολόκληρη τη νύχτα δεν κοιμήθηκε. Το πρωί ενημέρωσε τον πατέρα του λέγοντας ότι η Ανθή δεν επέστρεψε στο σπίτι και εκείνος πήγε και “φρέζαρε” το χωράφι, στο σημείο όπου είχε θάψει το άψυχο κορμί της. Από το μεσημέρι και ύστερα άρχισε να προσποιείται ότι ανησυχούσε για τη σύζυγό του, τότε απευθύνθηκε και στην αστυνομία.

Με τα όσα φέρεται να λέει ο δράστης στους αστυνομικούς μοιάζει να θέλει να μιλήσει για ένα έγκλημα εν βρασμώ ψυχής, θέλει να απαλλαγεί από την κατηγορία ενός εγκλήματος το οποίο είχε σχεδιάσει.
Τα στοιχεία της αστυνομίας όμως είναι συγκεκριμένα. Την παρασκευή πριν το έγκλημα ο 40χρονος είχε ζητήσει από συγχωριανό του να σκάψει στο συγκεκριμένο σημείο του χωραφιού με τη δικαιολογία ότι υπήρχε βράχος που έπρεπε να απομακρυνθεί.

Είναι το σημείο όπου βρέθηκε και το άψυχο κορμί της άτυχης 37χρονης.
Ταυτόχρονα με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του οι αστυνομικοί θεωρούν ότι προσπάθησε να τους μπερδέψει για να σβήσει τα ίχνη του. Οι έμπειροι αστυνομικοί δεν πείσθηκαν.
Από την πρώτη στιγμή, απ' την ώρα που εντοπίστηκαν οι πατερίτσες, τα γυαλιά και το κινητό του θύματος το σενάριο της... εγκατάλειψης και της φυγής δεν “στεκόταν” και έτσι το ενδιαφέρον των αστυνομικών στράφηκε στον 40χρονο. Όταν μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι φρέζαρε χωρίς λόγο συγκεκριμένο σημείο στο χωράφι του, τότε οι έρευνες πήραν άλλη τροπή αποκαλύπτοντας το στυγερό έγκλημα.

Το τελευταίο ταξίδι της Ανθής Λινάρδου πριν τη δολοφονία - Ο γάμος, ο νάρθηκας και οι συγγενείς της!

«Πάει, το έχασα το παιδί μου», ψέλλισε ο Θανάσης Λινάρδος, ο πατέρας της 37χρονης Ανθής, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο κορμί της θαμμένο μέσα στο χωράφι του συζύγου της, στο Βελβεντό Κοζάνης, από τα χέρια του ίδιου. Από τον άνθρωπο που υποκρινόταν ότι αγωνιούσε και έκανε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι να βοηθήσει την οικογένεια στις έρευνες εντοπισμού της. Έρευνες στις οποίες συμμετείχαν και συγγενείς της από την Ηλεία, αφού ηΑνθή, κατάγεται από την Παλαιοβαρβάσαινα. Η άτυχη γυναίκα μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πατρίς'', είχε βρεθεί λίγες μέρες πριν τη δολοφονία στην Ηλεία μαζί με τον σύζυγο και τα τρία της παιδιά, στο γάμο του εξαδέλφου της...


Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ''Πατρίς''

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της, θείοι και εξαδέλφια, στην Παλαιοβαρβάσαινα και στον Πλάτανο, παρακολουθούσαν από μακριά τις έρευνες και βρίσκονταν σε «ανοιχτή γραμμή» με τους γονείς της Ανθής και την αδελφή της, προκειμένου να μάθουν νέα, να ακούσουν μια αισιόδοξη δήλωση.

Κάποιοι, δεν άντεξαν να περιμένουν από μακριά και μετέβησαν στην Κοζάνη, να βοηθήσουν στις έρευνες, να είναι κοντά στους γονείς της Ανθής. Τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, τους «έδιναν μια ελπίδα» ότι η Ανθή έχει φύγει και είναι ζωντανή.

Αλλά, τα στοιχεία δεν «βοηθούσαν» στο να παραμείνει «ζωντανή» η ελπίδα. Δεν θα άφηνε πίσω τα τρία της παιδιά, τον 8χρονο γιο της και τα 6χρονα δίδυμα κοριτσάκια της. Και δε θα επέλεγε αυτή τη χρονική στιγμή, αφού είχε χτυπήσει και είχε νάρθηκα στο πόδι, συνεπώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί χωρίς τις πατερίτσες της, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι, όπως και τα γυαλιά μυωπίας αλλά και το κινητό της τηλέφωνο.

Μετά από πολύωρη ανάκριση από τους Αστυνομικούς, ο σύζυγος της 37χρονης ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος. Φέρεται μάλιστα να τους είπε ότι καβγάδισαν και η Ανθή τον απείλησε ότι θα έπαιρνε τα παιδιά τους και θα έφευγε για να μείνει μόνιμα στον Πειραιά. Δολοφόνησε τη σύζυγό του και την έθαψε στο χωράφι του, στο σημείο που χθες, υπέδειξε στους αστυνομικούς οι οποίοι και του πέρασαν τις χειροπέδες...

Πηγή: patrisnews.com

Η οικογένεια της 37χρονης έχει ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος

Αυτό είναι το σπίτι του συζυγοκτόνου στο Βελβεντό Κοζάνης και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 η οικογένεια του θύματος έχει ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος.

Θαμμένη στο χωράφι του συζύγου της εντοπίστηκε η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών, που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η αποκάλυψη της δολοφονίας της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγό της Τάσο Τσιουχάρα στο Βελβεντό Κοζάνης, ο οποίος ομολόγησε ότι την έπνιξε και την έθαψε στο χωράφι του. Ο συζυγοκτόνος είναι λάτρης των εντούρο μηχανών.

Όπως φαίνεται και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Τάσος Τσιουχάρας είναι αναβάτης εντούρο μηχανών και ήταν το μεγάλο του πάθος.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σελίδα του στο Facebook.