28 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Αφαίρεσαν την μαλ@κία Καμμένου με τον Έβερτ από το δελτίο τύπου των ΑΝΕΛ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βράδυ η επική γκάφα του Πάνου Καμμένου ο οποίος μπέρδεψε την προεδρία του Κώστα Καραμανλή με την προεδρία του Μιλτιάδη Έβερτ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν υπουργός ο Τάσος Γιαννίτσης. 

Από το επίσημο δελτίο Τύπου βέβαια των ΑΝΕΛ αφαίρεσαν με τρόπο εξόφθαλμο το απόσπασμα με την γκάφα του προέδρου του κόμματος.

Τι είπε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής:
«Περίμενα σήμερα να ακούσω τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να υπερασπιστεί το έργο της Νέας Δημοκρατίας. Αντ’ αυτού η ομιλία του είχε άρωμα Σημίτη». 
«Μας μίλησε για τον κ. Γιαννίτση. Θέλω να θυμίσω ότι την εποχή του Γιαννίτση ήταν η εποχή που πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ. Και θέλω να θυμίσω ότι από αυτή την πλευρά και αυτή την πτέρυγα δίναμε μάχη εναντίον του ΠΑΣΟΚ του κ. Γιαννίτση
Τι αναφέρει το δελτίου Τύπου του κόμματος:
Πραγματικά περίμενα σήμερα να ακούσω τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, ένα νέο Αρχηγό, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία μετά την εκλογή του, να υπερασπιστεί το έργο της Νέας Δημοκρατίας. Αντ’ αυτού, η ομιλία του είχε άρωμα Σημίτη. 
Μας μίλησε για τον κ. Γιαννίτση.Θέλω να θυμίσω ότι απ’ αυτήν την πτέρυγα δίναμε μάχη εναντίον του ΠΑΣΟΚ του Γιαννίτση, γιατί τα αποθεματικά των ταμείων τότε τα έπαιζαν στο χρηματιστήριο και κάποιες ορισμένες διοικήσεις «ξεφόρτωναν», πουλώντας τα ταμεία τις μετοχές που αγόραζαν την προηγούμενη. Μετά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τα ξεχάσατε