09 Ιανουαρίου 2016

Φαήλος: Ο «πολυπολιτισμός» σκόνταψε στην Κολωνία

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Οι μαζικοί βιασμοί και σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών στην Γερμανία τις προηγούμενες μέρες, με δράστες, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες, μουσουλμάνους μετανάστες, αποκάλυψαν γι’ άλλη μια φορά το ψυχανώμαλο πρόσωπο των δήθεν «αντιρατσιστών» αριστερών.

Οι υβριστικές υστερικές επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κι όχι μόνο, εναντίον όποιουδήποτε επεσήμανε το προφανές, συνδυάζοντας τα πρωτοφανή γεγονότα στην Κολωνία με το ξεβράκωμα της Ε.Ε. απέναντι στην λαθρομετανάσυτευση και το ανεξέλεγκτο κύμα «προσφύγων» και προσφύγων, το αναφομοίωτο αυτών των ανθρώπων με τις δυτικές αξίες και τον τρόπο ζωής μας, αποδεικνύουν γι’ άλλη μια φορά το δόγμα της βαρεμένης αριστεράς: «Όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τις ιδεοληψίες μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα».

Αυτό το είδος αριστεράς είναι μαζική ψυχική κοινωνική αρρώστια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με διάλογο, φρου φρου κι αρώματα.

Δεν έχει νόημα να μιλήσεις με ημίτρελους απάτριδες φασίστες. Δεν μπορείς να συνδιαλαγείς με την μηδενιστική παράνοια. Οφείλεις να ξεβρακώνεις τις προδοτικές ιδεοληψίες τους. Και τις χαρακτηρίζω ευθέως προδοτικές, διότι προδίδουν την ασφάλεια των λαών της Ευρώπης, την συνοχή των χωρών, τα δικαιώματα των γυναικών, προκρίνοντας την διαφύλαξη στο απυρόβλητο των απρόσκλητων διαφορετικών, μόνο και μόνο γιατί είναι …διαφορετικοί.

Ο μουσουλμάνος πρόσφυγας - μετανάστης είναι ιερή αγελάδα για την αριστερά. Άμα ήταν και χορτοφάγος gay οικολόγος ποδηλάτης, θα ήταν πρότυπο. Σπασμούς διεθνιστικής ηδονής θα πάθαιναν στην Αυγή και στο left.gr.

Όταν δαπανάς τόσο χρόνο, πάθος, ενέργεια για να διαστρέψεις την αλήθεια, τότε χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική αγωγή. Αντί όμως να είναι στο Δρομοκαΐτειο, στην κλινική του Σινούρη κλπ, παριστάνουν τα πολιτικά στελέχη, τους δημοσιογράφους, τους σχολιαστές.

Εμβληματική πανευρωπαϊκώς για την μαζική ψύχωση που συνιστά η διεθνιστική πολιτικά ορθή αυτοϊκανοποίηση τους ήταν η δήλωση – παραίνεση της Γερμανίδας Δημάρχου, να προσέχουν οι γυναίκες, να μην «προκαλούν» με την εμφάνιση τους τις αγέλες των ξελιγωμένων μουσαφιραίων!

Η δε Αφρούλα, που μας είχε φορέσει καπέλο ο Βενιζέλος και τον κοίταζε στα μάτια σαν κουταβάκι, για ομαδικό βιασμό κοπέλας από απρόσκλητους μουσαφιραίους στην Ομόνοια, είχε πει πως «η βία φέρνει βία»! Δικαιολόγησε δε τον βιασμό με τον … «ρατσισμό».

Όπως και στην λοιπή Ευρώπη, έτσι κι εδώ στην χώρα της Πρώτη Φορά Ανάσκελα Αριστεράς, τους γίνονται τα νεύρα κρόσσια με οτιδήποτε κατεδαφίζει, όσα φαντασιακά χτίζει ο κάλος που έχουν στον μισελληνικό εγκέφαλο τους.

Η παταγώδης αποτυχία του «πολυπολιτισμικού» μοντέλου, οι συνέπειες του φασιστικού μειοψηφικού καρκινώματος της «πολιτικής ορθότητας», το αναφομοίωτο τόσων πολλών μουσουλμάνων, που λόγω κουλτούρας κάποιοι εξ αυτών, θεωρούν τις μανάδες, τις κόρες, τις αδελφές, τις γυναίκες μας κάτι μεταξύ πουτάνας και ζώου και το δείχνουν με εγκληματικές πράξεις, είναι κάτι που δεν μπορούν να το καταπιούν τα χαρωπά φουλάρια κι οι φλώρικες παλαιστινιακές μαντήλες Κολωνακίου κι Εξαρχείων.

Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να βλέπεις ανάμεσα σε αυτούς τους ταλιμπάν της «αντιρατσιστικής» πολιτικής ορθότητας γυναίκες να ευθυγραμμίζονται με τους απολογητές αυτής της βαρβαρότητας σε βάρος γυναικών.

Τι μας νοιάζει αν είναι καταπιεσμένοι και σεξουαλικά πεινασμένοι; Από πού κι ως που πρέπει εμείς να προσαρμοστούμε στο ό,τι βλέπουν τις μη «πιστές» γυναίκες με τα ακάλυπτα πρόσωπα και τα τολμηρά ρούχα ως θηράματα;

Όποιος δεν σέβεται απόλυτα τους νόμους μας, τις γυναίκες, τα παιδιά μας, δεν έχει καμμία θέση ανάμεσα μας και να πάει από εκεί που ήρθε.

Η σαγήνη του ισλαμοφασισμού για την αριστερά έχει όμως εξήγηση.

Πρώτον, πρόκειται για την αλληλεγγύη κι αμοιβαία έλξη των ολοκληρωτισμών. Όλοι οι κάτοχοι της απόλυτης «αλήθειας», σταλινικοί, μαοϊκοί, αντεξουσιαστές, νεοναζί λόγω ισλαμοφασιστικού αντισημιτισμού, που θέλουν να ψοφήσουν όλοι οι αντίπαλοι τους, γοητεύονται κατά βάθος από τον μανιχαϊσμό της απόλυτης εφαρμογής του Ισλάμ, που όντως σφάζει όλους τους αντιπάλους του και δη on camera. Πόσες βαρεμένες απολογητικές αναλύσεις έχετε διαβάσει για το ISIS, όπου δίνουν και παίρνουν οι αναφορές στις Σταυροφορίες, στην αποικιοκρατία κλπ από διανοητές κι βαναλυτές του «προοδευτικού» κώλου;

Δεύτερον, οι ισλαμοφασίστες είναι ξένοι, συνήθως απρόσκλητοι μουσαφιραίοι. Κι ως γνωστόν οι ξένοι, ειδικά οι λαθραίοι, έχουν πάντα δίκιο, είναι πολύ trendy να τους υποστηρίζεις, γενικώς και ειδικώς, ακόμη και σε gang bang βιασμούς κι ασέλγειες.

Τρίτον, το μίσος της αριστεράς απέναντι στο Έθνος, στο εθνικό κράτος και στα στοιχεία που συγκροτούν την ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή ταυτότητα, που ποτέ δεν ήταν κουρελού με ισλαμικά κουρέλια ανάμεσα της. Οι μουσουλμάνοι μόνο μνήμες επιδρομών, κατοχής, σφαγών και λεηλασίας άφησαν από τα Βαλκάνια ως τα τείχη της Βιέννης, στα παράλια της Σικελίας και Νότιας Ιταλίας και στην Ισπανία.

Απέναντι στην πλημμυρίδα της ισλαμικής λαθρομετανάστευσης και προσφυγιάς, όταν οι πάμπλουτες μουσουλμανικές χώρες του Κόλπου, δεν δέχονται ούτε μισό πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη και οι υποστηρικτές της τρομοκρατίας που δημιουργεί τις ροές είναι η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ κι άλλοι συναυτουργοί, με ατζέντα σαφώς ισλαμικού εποικισμού της Ευρώπης, η άμυνα κι η αντεπίθεση είναι οι τρεις πυλώνες της Ευρώπης, τα τρία ζωτικά στοιχεία που συγκροτούν την ταυτότητα και τις αξίες της Ευρώπης: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανοσύνη.

Από αυτούς τρεις πυλώνες προέκυψε κι ο Διαφωτισμός, ο οποίος δεν είχε προβλέψει κι ούτε ανέχεται αποκεφαλισμούς παιδιών, πέταγμα ομοφυλοφίλων από ταράτσες, μαζικές σφαγές Χριστιανών, Γεζίντι, Σιιτών, Κούρδων, Αλαουιτών κι όποιου διαφωνεί, δουλεμπόριο για παιδεραστία, μαζικούς βιασμούς γυναικών κι επιχείρηση επιβολής της βαρβαρότητας μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.

Την απάντηση στο πρόβλημα μου την έδωσε πριν λίγα χρόνια ο αιματοβαμμένος επίδοξος σουλτάνος, ο συνδημιουργός του ISIS σε μια ομιλία του πριν λίγα χρόνια. Ωρυόταν ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν στο μικρόφωνο: «Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ευρώπη χριστιανικό οχυρό». Να λοιπόν τι πρέπει να ξαναγίνει η Ευρώπη.

Ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη διάσταση ανάμεσα στην ευρωπαϊκή γραφειοκρατία, τις παραδοσιακές ηγεσίες της συντηρητικής δεξιάς, της σοσιαλδημοκρατίας, την δήθεν «διανόηση» και τα πραγματικά συμφέροντα, δικαιώματα και συναισθήματα των λαών της Ευρώπης.

Η δικτατορία του φασισμού της πολιτικής ορθότητας που έχει μολύνει βαριά και την Ευρωπαϊκή Δεξιά και Κεντροδεξιά, θα φτάσει βίαια στο τέλος της.

Αν οι παραδοσιακές συντηρητικές δυνάμεις δεν αναλάβουν τα ιστορικά και κατεπείγοντα καθήκοντα τους, τότε θα καλύψουν το κενό άλλοι.

Και θυμίζω, η ασφάλεια είναι το πρώτιστο δικαίωμα των πολιτών. Θα έλεγα, μαζί με την προστασία της ταυτότητας κάθε ευρωπαϊκού λαού, των αξιών του αλλά και της Ευρώπης ως σύνολο, χτισμένη πάνω στο τρίπτυχο της Ελλάδας, της Ρώμης και της Χριστιανοσύνης.

Αυτό είναι και το καθήκον της ελληνικής Κεντροδεξιάς κι όχι απλώς να κάνει τον σαράφη για την οικονομία…

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/o-polupolitismos-skontapse-stin-kolonia/10.104115#.VpEkaCOrAAE.twitter