11 Ιανουαρίου 2016

Τα συγχαρητήρια του Σαμαρά-Καραμανλή στον Μητσοτάκη-Συνάντηση σήμερα με τον δεύτερο-Τηλεφώνησε κι ο Τσίπρας παρά την πίκρα του

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ήταν απ' τους πρώτους που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εκλέχθηκε χθες Πρόεδρος της ΝΔ και του έδωσε συγχαρητήρια.

Τηλεφώνημα και από..
τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με το MEGA, ο κ. Καραμανλής συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη και είπαν ότι θα κανονίσουν να συναντηθούν δια ζώσης.

Συνάντηση τη Δευτέρα με Καραμανλή


Με ενωτικό πνεύμα δείχνει ότι προτίθεται να κινηθεί στο εσωκομματικό πεδίο ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Στο πλαίσιο αυτό, όπως έγινε γνωστό από το επιτελείο του, μία από τις πρώτες συναντήσεις που έχει τη Δευτέρα θα είναι με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί και με άλλους προηγούμενους προέδρους της «γαλάζιας» παράταξης.

Ο Τσίπρας παρά την πίκρα του, τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη για συγχαρητήρια -Θα συναντηθούν εντός της εβδομάδας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αφού τον συνεχάρη, συμφώνησαν να συναντηθούν εντός της εβδομάδας.

Εντονο ήταν το ενδιαφέρον των κυβερνητικών στελεχών για τις εξελίξεις στη ΝΔ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ικανοποίησε το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ήταν προφανές από καιρό ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσε την εκλογή του κ. Μεϊμαράκη.

«Ελπίζουμε η ΝΔ να βρει το πολιτικό της στίγμα προς το συμφέρον της χώρας και των μεγάλων κρίσιμων ζητημάτων» σχολίαζαν, με σχετική αμηχανία, από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, λίγο μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη, το βράδυ της Κυριακής.

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» δημοσίευσε άρθρο υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τρεις ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ενώ επέκρινε με δριμύτητα τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τους άλλους υποψηφίους του πρώτου γύρου, τους κκ. Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα.