19 Ιανουαρίου 2016

ΑΠ'ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΡΑΚΕΣ->Πολάκης: Παπαγαλάκια της διαπλοκής έχουν αναλάβει ρόλο κομάντο στην επιχείρηση σπίλωσης της κυβέρνησης

Η αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα υπάρξει, λέει ο κ. Πολάκης

«Η στοχοποίηση από συγκεκριμένα παπαγαλάκια της διαπλοκής, οι οποίοι έχουν αναλάβει ρόλο κομάντο στην επιχείρηση σπίλωσης της κυβέρνησης είναι εντυπωσιακή» τόνισε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Yγείας, Π. Πολάκης.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνέχισε ο κ. Πολάκης, τους μόνους που διόρισε στο Δημόσιο είναι αυτούς που απέλυσε η συγκυβέρνηση Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ δηλαδή αυτούς που απέλυσε ο κ. Μητσοτάκης όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες, εσείς στην ΕΡΤ και όλοι αυτοί οι 7.000 άνθρωποι που βρέθηκαν σε μία νύχτα στο δρόμο, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Εξοργιστική η συζήτηση», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δώσει νυν υπέρ πάντων αγώνα για να μη δημοπρατηθούν οι άδειες για τα κανάλια».

Ο κ. Π. Πολάκης σημειώνει το «πόσο έχουν προβάλει τα κανάλια από χθες το γεγονός ότι οδηγούμαστε σε ονομαστική ψηφοφορία για να καθυστερήσει η Ν.Δ. τη συγκρότηση του ΕΣΡ προκειμένου να καθυστερήσουμε όσο μπορούμε την αναπόδραστη επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοπράτηση των αδειών των καναλιών». Αλλά, όπως πρόσθεσε, «η αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα υπάρξει».

www.bankingnews.gr