28 Ιανουαρίου 2016

Έβαλε και φουλάρι ο βλάχος ... και ήταν σαν το γίδι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η στιλιστική επιλογή του πρωθυπουργού
Φορώντας ένα slim line κουστούμι με εντυπωσιακό μπλε μεταξωτό φουλάρι έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου ο Αλέξης Τσίπρας, όπου και συναντήθηκε με τον Νίκο Αναστασιάδη, στα πλαίσια της τριμερούς ανάμεσα σε Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ.
Οι φωτογραφίες του Έλληνα πρωθυπουργού κάνουν το γύρο του διαδικτύου και πέρα από το πολιτικό ρεπορτάζ τα φώτα κλέβει η στιλιστική του επιλογή με το μεταξωτό φουλάρι και το slim line κουστούμι που επέλεξαν για εκείνον οι στιλίστες του Μαξίμου.


Παρατηρώντας την ακριβώς παραπάνω φωτογραφία, μπορείτε φυσικά να διακρίνετε πως το μεταξωτού υφάσματος φουλάρι που τυλίγει το λαιμό του πρωθυπουργού είναι βαλμένο λάθος, σαν να φοράει κασκόλ. Σύμφωνα με αντρικά περιοδικά μόδας, το επίσημο αυτό αξεσουάρ φοριέται χωρίς κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο μέσα από το κουστούμι. Ακριβώς όπως στην παρακάτω εικόνα.


Σύμφωνα με διάφορα σχόλια που κάνουν το γύρο των social media, από τα οποία τίποτα δεν ξεφεύγει, το κουστούμι του πρωθυπουργού φαίνεται ελαφρώς ασιδέρωτο ενώ η γραμμή slim line τονίζει λίγο περισσότερο τα περιττά κιλά που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες.