10 Ιανουαρίου 2016

Πασίγνωστη- πανέμορφη ηθοποιός: "Όταν βγαίνω ραντεβού, θέλω να ξέρω το μέγεθος"

Δεν ξέρουμε τι της έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά η Jennifer Lawrence έχει επιδοθεί σε ένα ντεμαράζ δηλώσεων που κάθε φορά μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει καλύτερο πρότυπο από εκείνη για τις κοπέλες. Ακομπλεξάριστη, δεν ντρέπεται να πει πράγματα που για άλλες θα ήταν ταμπού.

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό Glamour την είδαμε να μιλάει χωρίς δισταγμό για το κορμί της και να λέει ότι επειδή έχει καμπύλες δεν επιλέγει να φορέσει αραχνοΰφαντα ρούχα, ώστε να μην φαίνεται παχιά. Αφού διαφωνήσαμε μαζί της, γιατί είναι στις δέκα πιο σέξι γυναίκες που υπάρχουν, κι ας μην το γνωρίζει, είδαμε και το βίντεο με το ατακαδόρικο Q&A που της έκαναν στο περιοδικό και βρήκαμε μια δήλωση από αυτές που θα μπορούσαν άνετα να συζητιούνται για καιρό.

Η Jennifer Lawrence μίλησε για τις συνήθειες της, όπως την αγάπη της για το Cabernet, την γαστρονομική της δημιουργία που είναι το pizza sandwich με τσίλι και νουντλς για γέμιση, την αγαπημένη της βρισιά, το πόσο δεν της άρεσε η εφηβεία και το σχολείο και για το τέλος άφησε το καλύτερο: ποιο είναι αυτό που θα ήθελε να ξέρει από πριν για τον άντρα που θα βγει ραντεβού.

Η απάντηση της δεν ήρθε με το στόμα, αλλά με το βλέμμα της τα είπε όλα. «Ναι, καταλάβατε. Είναι ένα στοίχημα, είναι πάντα ένα στοίχημα». Προφανώς, η Jennifer Lawrence αναφερόταν στο μέγεθος του άντρα που στέκεται απέναντι της. Όχι το μπόι του όμως.

http://www.usay.gr/article/103356/pasignwsti_panemorfi_ithopoios_otan_bgainw_ranteboy_thelw_na_xerw.html?category_id=2797