18 Ιανουαρίου 2016

ΦΩΤΟ-Γυμνή κόντρα Ιταλίδων φοιτητριών για να αποδείξουν ότι το πανεπιστήμιό τους είναι καλύτερο

Φωτογραφίες με γυμνά στήθη και πισινούς έχουν κατακλύσει το Facebook - Κονταροχτυπιούνται το οικονομικό πανεπιστήμιο Μπικόκα και το Πολυτεχνείο του Μιλάνο

Την αγάπη τους στο πανεπιστήμιό τους έχουν κληθεί να αποδείξουν φοιτήτριες και φοιτητές στην Ιταλία μέσω ενός διαφορετικού διαγωνισμού.
Η «μάχη» ξεκίνησε αρχικά ανάμεσα στο οικονομικό πανεπιστήμιο Μπικόκα και το Πολυτεχνείο του Μιλάνο, αλλά στη συνέχεια προστέθηκε και το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, ενώ οι φοιτήτριες καλούνται να αποδείξουν ότι λατρεύουν το πανεπιστήμιό τους μέσω ημίγυμνων φωτογραφιών.

Στόχος των νεαρών Ιταλών είναι να αναρτήσουν την ωραιότερη εικόνα από το μπούστο ή τον πισινό τους με επιγραφή «I Love» ή «Spotted» που θα συνοδεύεται από το πανεπιστήμιό τους.
Έτσι, το Facebook έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες γυναικών και ανδρών που στο ημίγυμνο σώμα τους γράφουν «I Love UniCatt», «I Love Bocconi», «I Love PoliMi», για τις φανατικές φοιτήτριες του Καθολικού Πανεπιστημίου, του Μποκόνι και του Πολυτεχνείου αντίστοιχα.


«Εγκέφαλος» του διαγωνισμού φέρεται να είναι ένας νεαρός που διαχειρίζεται τις σελίδες του Facebook «Spotted: Bocconi Milano» και «Spotted: Polimi», ο οποίος δηλώνει: «Ήταν αρκετό να δημιουργήσω μία μάχη ανάμεσα σε δύο πανεπιστήμια για να κάνει το γύρο ολόκληρης της Ιταλίας η είδηση».



Ο νεαρός ισχυρίζεται πως σκοπός του διαγωνισμού είναι «να δείξουμε ότι ακόμα και στο πανεπιστήμιο μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι διασκεδαστικό και διαφορετικό. Δεν υπάρχουν πραγματικοί νικητές».



Βέβαια, δεν εκτίμησαν όλοι την πρωτοβουλία του καθώς πολλά είναι τα σχόλια, κυρίως γυναικών, που καλούν τις νεαρές γυναίκες να εστιάσουν στα μαθήματά τους από το ποζάρουν ημίγυμνες.

Από την άλλη, δεκάδες είναι οι άνδρες που όχι μόνο δεν επικρίνουν τις φοιτήτριες, αλλά τις προσκαλούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

«Σ’αγαπώ», «Κάνε μου ιδιαίτερα», «Τώρα μου αρέσει το Πολυτεχνείο», «Αναγνωρίζω αυτό το στήθος», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις νεαρών που εκτιμούν τις προσπάθειες των φοιτητριών στη μάχη στήθος με στήθος, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αναδείξει νικητή.