30 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΣΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑ! Μπαλάφας: Δεν το παίζουμε τζάμπα μάγκες... απλά η οικονομία απογειώνεται

«Δεν το παίζουμε τζάμπα μάγκες εκ των υστέρων. Προσπαθούμε μέσα από τη διαπραγμάτευση και τη συζήτηση, σε συνεννόηση με τους δανειστές, να υλοποιήσουμε  την συμφωνία με το λιγότερο επώδυνο τρόπο για τον λαό» σημείωσε  ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στο Mega.

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών σημείωσε «Καλώς γίνονται οι κινητοποιήσεις. Εμείς προσπαθούμε να αφουγκραστούμε  την κινητοποίηση και να βελτιώσουμε την πολιτική μας»

Ο κ. Μπαλάφας χαρακτήρισε από «αφελείς έως εγκληματίες» τους δράστες της επίθεσης στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. «Δεν εκπροσωπούν τίποτα αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:


Το "παράπονο" του Μπαλάφα από το MEGA

"Λίγο νερό βρε παιδιά. Ένα ποτηράκι νερό δεν υπάρχει σε αυτό το μαγαζί;" ρώτησε ο Γιάννης Μπαλάφας τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπή του MEGA όπου ήταν καλεσμένος το Σάββατο το πρωί.

"Υπάρχει και βρύσης και εμφιαλωμένο. Είναι μπροστά σας" του είπαν οι παρουσιαστές.  "Δεν είναι δικό μου" απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενώ όταν οι παρουσιαστές του είπαν πως είναι δικό του το ποτήρι ήπιε λίγο νερό και στη συνέχεια εξέφρασε ένα ακόμη παράπονο. "Κάποτε φέρνατε και κανένα τσαγάκι ή κανένα καφεδάκι..."