19 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ! Φωτήλας: Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με τη ΝΔ του Κυριάκου -Ποτάμι: Υπομονή μέχρι το Συνέδριο

Είναι η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά, τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού -«Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο», η απάντηση από τη Σεβαστουπόλεως

Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί και να συμπλεύσει με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρότεινε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής του κόμματος Ιάσονας Φωτήλας.

«Σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και με ένα πιο σαφή προσανατολισμό προς τη αποτελεσματικότητα και το ρεαλισμό είναι η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε, μιλώντας στο Mega.

Να βοηθήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι να δημιουργούμε αναχώματα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αυτή θα είναι η πολιτική πρόταση του βουλευτή που θα κατατεθεί στα όργανα του κόμματος, όπως ενημέρωσε και πρόσθεσε: «Αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση πρέπει να συμπλεύσουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη». Ο κύριος Φωτήλας άλλωστε μίλησε για τίμια συνεργασία σε βάση προγραμματικών συγκλίσεων και μάλιστα «χωρίς κόκκινες γραμμές».

«Ήταν εύστοχος ο τίτλος των ΝΕΩΝ ότι υπάρχει BIG BANG στο κέντρο. Η δική μας πρόταση στοχεύει στην ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς που μαζί με τη μεσαία τάξη, τη δημιουργική και παραγωγική Ελλάδα, επλήγη από την κρίση.Ο ΣΥΡΙΖΑ προλεταριοποιεί την κοινωνία. Δεν μερίμνησε ούτε για τον ιδιωτικό τομέα, ούτε για τις επενδύσεις. Αντίθετα, με την πρότασή του για το Ασφαλιστικό στοχοποιεί τη μεσαία τάξη. Όμως, το κέντρο δεν ανασυγκροτείται με προσχώρηση στη δεξιά παράταξη», σχολίασε η Εύη Χριστοφιλοπούλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν στελέχη του Ποταμιού, όπως ο κ. Λυκούδης, που τοποθετήθηκαν δημοσίως θετικά για την πρότασή μας αρκεί να υπάρξουν οι προγραμματικές προϋποθέσεις διότι δεν πρέπει να γίνει ένα συνονθύλευμα. Δεν είναι μόνο ο αρχηγός που έχει σημασία. Σημασία έχει τι λέμε, ποιο σχέδιο προτείνουμε στον ελληνικό λαό. Εμείς έχουμε άποψη και πρόταση για την ανασυγκρότηση του χώρου και θα πάμε δυναμικά μπροστά. Αν κάποιοι θέλουν να γίνουν ουρά της ΝΔ, δεν μας αφορά. Ας γίνουν».

Άμεση ήταν η απάντηση από τη Σεβαστουπόλεως που με ανακοίνωσή της σημειώνει «Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο».