03 Ιανουαρίου 2016

Δικαιολογίες της πο@τσας απ' το φραγκοφονιά Μελισσανίδη για τον αγώνα με την Εθνική Αστέγων:"Αλητεία, λασπολογία, ντροπή"

[Φυσικά και αυτά που λέει η ΑΕΚ είναι παπαριές αφού στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανέβηκαν 2 αποφάσεις για πληρωμές: Η μία 3000+ ευρώ για το ΟΑΚΑ και η άλλη σχεδόν 10.000 ευρώ για τους ξεφτίλες... στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο μόνο για τα λεφτά για το ΟΑΚΑ...]

Η ΑΕΚ απάντησε οργισμένη -μέσω των ανθρώπων της- στα δημοσιεύματα που σχετίζονταν με το πού κατέληξε το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής για την Εθνική Αστέγων.

Τα χαρακτήρισε «αλητεία, λασπολογία και ντροπή. Είναι απολύτως συκοφαντικά και σκόπιμα διαστρεβλωτικά» και για το κονδύλι τόνισε: «οι χρεώσεις αφορούν το μίνιμουμ του κόστους λειτουργίας του ΟΑΚΑ, τα οποία φυσικά τα είχε αναλάβει η Περιφέρεια ως διοργανώτρια του αγώνα».

Η Ενωση επισήμανε ότι του λόγου της το αληθές αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκαν πουθενά οι χορηγοί της και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ δεν διεκδικεί τον παραμικρό έπαινο, ήταν τιμή της η συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί και την παραμικρή σπίλωση, το παραμικρό υπονοούμενο ότι πήρε έστω ένα ευρώ για τη συμμετοχή της».

Επεσήμανε δε ότι οι εργαζόμενοι στο ΟΑΚΑ δούλεψαν εθελοντικά, ενώ δεν πήρε χρήματα για την κάλυψη του ματς ο ΟΤΕ.