28 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πόσα θύματα θα μπορούσε να είχε το τρακάρισμα με ένα αγροτικό

Ένα σχετικά «απλό» τρακάρισμα με ένα αγροτικό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύνεκρη τραγωδία καθώς στην καρότσα κρύβονταν αρκετοί επιβάτες που γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια

Αν και το «έθιμο» της μεταφοράς επιβατών στην καρότσα των αγροτικών είναι τυπικό ελληνικό φαινόμενο, το «σπορ» είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και σε άλλες χώρες του κόσμου. Όπως για παράδειγμα στην Ταϊλάνδη, όπου η μεταφορά ανθρώπων σε κάθε κενό κομμάτι λαμαρίνας ενός οχήματος είναι ο πιο συνήθης τρόπος για την μετακίνηση των κατοίκων της χώρας.

Τα πράγματα όμως μπορούν να πάρουν άλλες διαστάσεις όταν βρεθούν μπροστά σε φαινόμενα όπως αυτό που παρακολουθούμε στο βίντεο. Όπου ένα σχετικά «απλό» ατύχημα μεταξύ δύο οχημάτων, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Παρά την σφοδρή σύγκρουση, το αγροτικό δεν φαίνεται να έχει πάθει τίποτα. Όμως από το πίσω μέρος τινάζονται στον δρόμο αρκετοί επιβαίνοντες, οι οποίοι σκορπίζουν στην άσφαλτο προφανώς σοκαρισμένοι.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, όλοι τους δεν έχουν πάθει τίποτα, πέρα από το τράνταγμα της σύγκρουσης και φυσικά το σοκ μετά από ένα τέτοιο συμβάν. Η τύχη προφανώς σ' αυτή την περίπτωση έπαιξε όλα της τα χαρτιά με τους συγκεκριμένους Ταϊλανδούς, όμως καλό θα είναι να αποτελέσει μάθημα για τους αντίστοιχους Έλληνες οδηγούς και την κακή αυτή συνήθεια μεταφοράς ανθρώπων στις καρότσες των αγροτικών.