10 Ιανουαρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε πρωθυπουργό!

Μήνυμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που θα προσέλθουν την Κυριακή (20.01.2016) στις κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ποιο ήταν το μήνυμα; Πως δεν θα ψηφίσουν μόνο για τον αρχηγό του κόμματος αλλά και για...
πρωθυπουργό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχουν τονίζει πως ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσουν πως στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα νικήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο απόγευμα του Σαββάτου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία έχει γράψει το εξής μήνυμα: «Ψηφίζουμε πρωθυπουργό».

Τη φωτογραφία συνοδεύει το εξής post: «Εγγυώμαι μια μεγάλη, σύγχρονη, νικηφόρα Νέα Δημοκρατία. Με το βλέμμα στην Ελλάδα των παιδιών μας, με τη δική σας εμπιστοσύνη, αύριο κάνουμε μαζί μια νέα αρχή».


Εκτός όμως από το Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε και το twitter για να στείλει μήνυμα συσπείρωσης τους ψηφοφόρους του. "Οι πολίτες αποφασίζουν αύριο αν θα μείνουμε στάσιμοι στο παρελθόν ή αν θα τολμήσουμε να γυρίσουμε σελίδα και να χαράξουμε μια νέα μέρα στη ΝΔ", έγραψε.