21 Ιανουαρίου 2016

Δείτε το τετ α τετ Τσίπρα-Σόιμπλε στα παρασκήνια του πάνελ στο Νταβός - Γελάνε οι δημοσιογράφοι με Τσίπρα που δεν κατάλαβε την ομιλία Σόιμπλε [εικόνες]

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο πάνελ τους Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον με τα υπονοούμενα των δύο ανδρών και τα εκατέρωθεν καρφιά.
Ωστόσο, ο Ελληνας Πρωθυπουργός είχε και ένα μικρό τετ α τετ με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών στο περιθώριο των ομιλιών στο πάνελ, ενώ νωρίτερα είχαν κάνει κοινή είσοδο στην αίθουσα μαζί με τον Μανουέλ Βαλς και τον Μαρκ Ρούτε.






Αρκετές φορές κατά την διάρκεια των ομιλιών τους οι φωτογραφικοί φακοί εστίασαν στους Τσίπρα και Σόιμπλε οι οποίοι είχαν διάφορους μορφασμούς, ενώ στα social media κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία του Ελληνα Πρωθυπουργού να εμφανίζεται από μία κουρτίνα αίθουσας στον συνεδριακό χώρο του Νταβός με αρκετούς χρήστες να το σχολιάζουν χιουμοριστικά.









Δείτε τι έγραψε ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, μετά το πάνελ με Τσίπρα και Σόιμπλε:


«Ο Τσίπρας δεν κατάλαβε τι είπε ο Σόιμπλε στο πάνελ του Νταβός. Πιστεύει ότι η προσφυγική κρίση της Γερμανίας θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη ευελιξία για την Ελλάδα. Το αντίθετο συμβαίνει».