16 Ιανουαρίου 2016

Και σύμβουλος των ΣΥΡΙΖΑίων του ΥΠΟΙΚ αναζητείται από την ΕΛΑΣ για μίζα

Για την υπόθεση που συνελήφθη με τη μίζα στο χέρι ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία κατηγορούνται επίσης ο προϊστάμενος Οικονομικός Επιθεωρητής τμήματος του ΥΠΟΙΚ, ένας υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, ένας ακόμη υπάλληλος, δύο στελέχη του ΣΔΟΕ και...
ένας σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και μια φοροτεχνικός, για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενος λοιπόν και ένας σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για πρόσωπο που ήταν ανώτερος υπάλληλος του υπουργείου, είχε συνταξιοδοτηθεί και είχε επανέλθει ως σύμβουλος.

Τα παραπάνω άτομα δεν συνελήφθησαν λόγω μη ύπαρξης αυτοφώρου, ενώ επιπλέον εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμα ατόμου, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

http://www.newsit.gr/egklhma/Giannis-Zafeiropoylos-gia-mizes-O-kataggellon-ektelei-alla-pragmata-/504309

ΥΓ. Και φυσικά οι δημοσιοκάφροι το γράφουν με ψιλά γράμματα γιατί άλλο να συλληφθεί ένας υποψήφιος βουλευτής από τους Οικολόγους και άλλο να συλληφθεί ας πούμε σύμβουλος του Τσακαλώτου ή του Αλεξιάδη ξερωγω