12 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΕ ΚΩΣΤΑ, ΑΝ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! Εξοργισμένος ο Καραμανλής για τις φήμες περί «τριγωνικών σχέσεων»

[Δηλ. πριν μέρες δεν ήξερες τα σενάρια ή σήμερα τα άκουσες; Άσε Κώστα έχασες μεγάλο μέρος της εκτίμησης με τα σούξου μούξου που δεν διαψεύδεις και τους καραγκιόζηδες που σε εκπροσωπούν! Είναι δυνατόν να βγαίνει ο Καμμένος να λέει ότι μιλάει μαζί σου και να μην τον ξεφτιλίζεις; ΕΛΕΟΣ! Και στα λέμε από εδώ που στηρίξαμε ακόμα και αποτυχημένες επιλογές σου και ποτέ δεν είπαμε κακό λόγο για πάρτη σου... και είμαστε οι μόνοι ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ που σε στηρίζουμε και είμαστε ακόμα στη ΝΔ... Αν όμως δεν βγεις άμεσα να διαψεύσεις, όλα όσα διακινούν ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ, δήθεν υποστηρικτές σου, που γλύφουν ή ακόμα και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, έχεις τελειώσει για τον απλό ΝΔίτη...]

Προβληματισμένος και εκνευρισμένος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής δεν μίλησε απευθείας αλλά… κύκλοι του φρόντισαν να μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια του.

Άτομα που πρόσκεινται στον «κύκλο» του επικοινώνησαν με βουλευτές της ΝΔ  και δημοσιογράφους και μετέφεραν διάφορα.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη μετέφεραν «ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι εξοργισμένος που τον εμφάνιζαν το τελευταίο διάστημα σε «τριγωνικές σχέσεις» (ναι, έτσι ακριβώς το είπε) με τον Αλ. Τσίπρα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ».

«Όσο για τον νέο αρχηγό της ΝΔ, ο «κύκλος» του πρώην πρωθυπουργού έσπευσε να σχολιάσει: «Πρέπει να περιμένουμε να δώσει ο Μητσοτάκης τα πρώτα δείγματα για να φανεί αν θέλει να είναι μεταρρυθμιστής ή όχι». Τέλος, θα πρέπει να σας πω ότι ο κ. Καραμανλής τα έχει πάρει στο κρανίο (εκ των υστέρων βεβαίως) με όλα αυτά που λέγονται, ότι, δηλαδή, στις εσωκομματικές εκλογές έχει ηττηθεί ο καραμανλισμός, και έβαλε για άλλη μία φορά τον «κύκλο» του να διερωτηθεί: «Γιατί, είδατε κανέναν Καραμανλή αντίπαλο του Μητσοτάκη;»», καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης.