30 Ιανουαρίου 2016

Η προσφυγική κρίση υποκινείται από τις ΗΠΑ κατά της Ευρώπης, λέει ο «Ατρόμητος Φέλιξ»

Στόχος είναι να αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη, υποστηρίζει ο πρώην ρέκορντμαν του skydiving Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ και τα βάζει με την Μέρκελ: Δεν είναι πια η λύση, αλλά το πρόβλημα

Την άποψή του για το προσφυγικό θέλησε να μοιραστεί με ανάρτησή του στο facebook ο μέχρι πρότινος παγκόσμιος ρέκορντμαν του sky diving Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ, ο «Ατρόμητος Φέλιξ», προκαλώντας αντιδράσεις για τις... αιρετικές του θέσεις.

Ο Αυστριακός, που το 2012 είχε πηδήξει από ένα αερόστατο στα 38.969 μέτρα και είχε το ρεκόρ μέχρι το 2014, ανέφερε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες υποκινούν το προσφυγικό με στόχο να αποσταθεροποιήσουν την Ευρώπη!

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η πολιτική που ασκούν τα ευρωπαϊκά κράτη στο ζήτημα είναι «ηλίθια», ενώ ειδικά τα έβαλε με την Άνγκελα Μέρκελ: «Δεν είναι πλέον η λύση, αλλά το ίδιο το πρόβλημα», έγραψε.

«Η Αμερική έχει αποσταθεροποιήσει την Ευρώπη και υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να πιστέψει κάποιος πως αυτό ακριβώς ήθελε. Η Μέρελ με την καταστροφική της πολιτική "καλωσορίσματος" δεν είναι πια η λύση, αλλά το ίδιο το πρόβλημα. Πρέπει να αναρωτηθούμε: Πόσο πολύ είμαστε διατεθημένoι να αφήσουμε την ταυτότητά μας και τον πολιτισμό μας να αναμειχθεί με μια εντελώς διαφορετική θρησκεία και ιδεολογία; Είναι ηθικό μας καθήκον να βοηθήσουμε αυτούς που υποφέρουν και να τους προσφέρουμε μια αξιοπρεπή ζωή. Το κράτος έχει καθήκον να προστατεύει τους πολίτες του και την ασφάλειά τους στην ίδια τους τη χώρα», έγραψε στο μακροσκελές ποστ.