07 Ιανουαρίου 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις… γραβάτες του Αλέξη και την Ντόρα

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου ανάμεσα σε πολλά άλλα τον ρώτησαν για τις γραβάτες που δεν φοράει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η εικόνα παίζει ρόλο. Το πρόβλημα είναι όταν παίζει ρόλο μόνο η εικόνα. Το πρόβλημα με τον Τσίπρα είναι ότι ναι μεν είναι νέος στην εμφάνιση, αλλά το περιεχόμενο είναι πολύ παλιό. Η εικόνα δεν μπορεί ποτέ να ξεπερνάει το περιεχόμενο. Και γω είμαι πολύ προσεκτικός να δίνω πάντα έμφαση στο περιεχόμενο» σημείωσε.

«Και γω ήρθα σήμερα χωρίς γραβάτα. Όταν όμως και οι δύο θα έχουμε βγάλει τις γραβάτες μας, τότε θα πρέπει να δούμε το περιεχόμενο. Δεν μπορώ να δω την ιδεολογία του Τσίπρα πίσω από την γραβάτα, αλλά εμένα με ενοχλεί όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός πηγαίνει κάπου που υπάρχει πρωτόκολλο και δεν φοράει γραβάτα» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σχέση του με την Ντόρα

«Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με την Ντόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε τις αναταράξεις μας. Στις οικογένειες έτσι γίνεται, υπάρχουν και διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν και περίοδοι ψυχρότητας. Είμαστε πολύ καλά με την Ντόρα τώρα» δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, επισήμανε ότι όταν πήρε την απόφαση να μπει στην κούρσα της διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, το συζήτησε αρχικά με την οικογένεια του και στη συνέχεια με τον πατέρα του και τις αδελφές του.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1