11 Ιανουαρίου 2016

H βαριά ήττα των βαρόνων, των μηχανισμών και των νταραβεριτζήδων των ΜΜΕ

Η τεράστια πολιτική έκπληξη που συνετελέσθη χθες επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα ενός ισχυρού κομματιού στο εσωτερικό της ΝΔ να απελευθερωθεί από κηδεμονίες, βαρονίες και μηχανισμούς νταραβεριτζήδων.

Ο Κυριάκος ήταν απέναντι σε όλους. Καταρχήν απέναντι στον, μέχρι χθες, πανίσχυρο Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, που από την πρώτη στιγμή της εκλογικής διαδικασίας της ΝΔ στήριξαν λυσσαλέα με όλο το επικοινωνιακό τους σύστημα την εκλογή Μειμαράκη.
Τον οποίο θεωρούσαν, δικαιολογημένα ή άδικα, εύκολο αντίπαλο και αναλώσιμο.

Ο Κυριάκος ήταν απέναντι στους ισχυρούς εσωκομματικούς μηχανισμούς της ΝΔ.
Όλοι οι παράγοντες και οι υποπαράγοντες της Συγγρού ήταν εναντίον του Κυριάκου.
Ειδικά την δεύτερη Κυριακή όταν η εκλογή Μεϊιμαράκη εθεωρείτο  σχεδόν βέβαιη.
Μέχρι και η Ντόρα ήταν έτοιμη να στηρίξει Μεϊμαράκη.  Ενώ λέγεται πως επιχείρησε μέχρι τέλους να αποτρέψει τον αδερφό της από το “απονενοημένο διάβημα” όπως η ίδια το χαρακτήριζε.

Ο Κυριάκος όμως δεν την άκουσε και σήμερα είναι πρόεδρος της ΝΔ και ενδεχομένως πολύ σύντομα να είναι και ο νέος πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Κυριάκος όμως κυρίως βρέθηκε απέναντι στην ισχυρή δυναστεία των Καραμανλήδων, που κληρονομικώ δικαίω, θεωρούσαν την Νέα Δημοκρατία δικό τους “μαγαζί”.

Ο θρίαμβος του Κυριάκου αποτελεί μια ιστορική, βαριά ήττα του “συστήματος” Καραμανλή, μετά την επανάσταση των 350.000 “γαλάζιων ατάκτων”.

Που παντελώς αηδιασμένοι από την εμετική πολιτική συναλλαγή Τσίπρα – Καμμένου – Πάκηδων , δεν πειθάρχησαν στην καθαρή γραμμή υπέρ Μειμαράκη, έσκισαν το συμβόλαιο ιδιοκτησίας της ΝΔ και την απελευθέρωσαν  από τους βαρόνους – δυνάστες της.

Τέλος ο Κυριάκος βρέθηκε απέναντι σε συγκεκριμένους νταραραβεριτζήδων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, και εκδότες “μπροστινούς” συγκεκριμένων Νταβατζήδων – τα ονόματα και τα πρόσωπα τα ξέρουμε όλοι – που τα έδωσαν όλα για να χάσει ο Μητσοτάκης.

΄Ολο αυτό το σύστημα ηττήθηκε πανηγυρικά. Μια νέα σελίδα γύρισε για την Ελλάδα.

http://lykavitos.gr/archives/251253