05 Ιανουαρίου 2016

Εκρηξη από την αδερφή του νέου εκτελεστή του ISIS - «Θα τον σκοτώσω μόνη μου» [εικόνες]

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε η αδερφή του Σιντχάρτα Νταρ, ο οποίος φέρεται να είναι ο νέος εκτελεστής στο τελευταίο βίντεο των τζιχαντιστών όπου σκοτώνει 5 Βρετανούς. «Θα τον σκοτώσω μόνη μου αν είνα αυτός», δήλωσε οργισμένη η νεαρή κοπέλα.
Η ΜΙ6 προσπαθεί να επιβεβαιώσει τις τελευταίες ημέρες αν ο νέος «Jihadi John», ο οποίος εμφανίστηκε στο τελευταίο βίντεο του ISIS να μιλά με αγγλική προφορά και να εκτελεί 5 Βρετανούς, είναι ο Σιντχάρτα Νταρ, ο οποίος το 2014 πέταξε για τη Συρία μαζί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, κάτω από τη «μύτη» της αγγλικής κυβέρνησης.


Η αδερφή του, Κόνικα Νταρ, η οποία διαμένει στο Βόρειο Λονδίνο μίλησε στον αγγλικό Τύπο και εξέφρασε τον αποτροπιασμό της. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρω τι κάνουν οι αρχές για να επιβεβαιώσουν αν είναι αυτός αλλά πρέπει να ξέρω. Αν είναι, θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», τόνισε η Κόνικα ενώ η μητέρα της οικογένειας παραδέχθηκε πως δεν μπόρεσε να καταλάβει από το βίντεο αν τελικά πρόκειται για το γιο της.


Ο Σιντχάρτα Νταρ είχε συλληφθεί το 2014 για δράση υπέρ της τρομοκρατίας ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και αμέσως κατάφερε να αποδράσει για τη Συρία μαζί με την οικογένειά του.