07 Ιανουαρίου 2016

KAI ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ1 Η αποκάλυψη για το τέλος στη σχέση Μπουτάρη – Σάινερ – Για ποιο λόγο χώρισαν…

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν μετά από 13 χρόνια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η Γκαμπριέλα Σάινερ.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα, ο Γιάννης Μπουτάρης είχε δηλώσει πως απολαμβάνει την μοναχικότητα. Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao αποφάσισαν να μείνουν χωριστά λόγο ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η Γκαμπριέλα Σάινερ, και το οποίο την αναγκάζει να επισκέπτεται αρκετά συχνά την Αυστρία.

Το περιοδικό αναφέρει πως ήταν δίκη της επιθυμία να μείνουν για λίγο καιρό χωριστά, με τον Γιάννη Μπουτάρη να σεβάστηκε την επιθυμία της καθώς η πρώτη του σύζυγος έφυγε από πρόβλημα υγείας και του ήταν αδύνατον να περάσει πάλι τα ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με φίλους τους, δεν αποκλείεται να είναι ξανά μαζί εάν το επιθυμούν και οι δυο.

Για την Γκαμπριέλα Σάινερ είχε μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια, λέγοντας πως τη γνώρισε πριν από 13 χρόνια σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη. Τότε είχε πει: «μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από εμένα και από εσένα, είναι γλυκύτατη, έχει βοηθήσει μη κυβερνητικές οργανώσεις, βοήθησε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σήμερα μετέχει στην ελληνογερμανική συνεργασία».