09 Ιανουαρίου 2016

Lady Gaga: Γυμνή selfie μετά από σ@ξ πάνω σε καμβά!

Η Lade Gaga με τον σύντροφό της, Taylor Kinney, πόζαραν γυμνοί λίγες στιγμές αφού έκαναν σ@ξ πάνω σε έναν καμβά. Η φωτογραφία έγινε δημοσιεύτηκε στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού V magazine's.
Η μέλλουσα νύφη και σούπερ σταρ, Lady Gaga, έχει τυλιγμένα τα πόδια της γύρω από τον 34χρονο σύντροφό της, τον πρωταγωνιστή της σειράς "Chicago Fire", ο οποίος και τραβάει τηνselfie μπροστά στον καθρέφτη. Σύμφωνα με την ίδια, η sexy πόζα ήταν ιδέα του Kinney, ο οποίος πρότεινε την κοινή γυμνή φωτογραφία όταν η Lady Gaga του είπε πως ήθελε να τραβήξει την προσοχή σχετικά με τις ψυχικές ασθένειες.

Φωτό από vmagazine.com

Νωρίτερα ο 34χρονος της είχε αποκαλύψει πως ήθελε να "κάνουν έρωτα" πάνω σε καμβά όταν οι δυο τους ζούσαν στο Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα πάντα με την ίδια.

Η πρόταση έμεινε τελικά... πρόταση κι έτσι αποφάσισαν να το κάνουν τώρα για να βοηθήσουν και στον σκοπό της Lade Gaga, αφού τα έσοδα από το συγκεκριμένο τεύχος θα διατεθούν στο ίδρυμά της, "Born This Way Foundation".

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα έλεγε κανείς.

"Κάναμε έρωτα πάνω στον καμβά μια Κυριακή στο Σικάγο", έγραψε η διάσημη ποπ σταρ στην διεύθυνση του περιοδικού και συνέχισε: "Κάναμε έρωτα ανάμεσα στην τρομοκρατία. Και συζητήσαμε το πόσο οι καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο υποφέρουν όσο βλέπουν την αύξηση της βίας. Κάναμε έρωτα ανάμεσα στη βία".

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Είχε κι άλλο: "Εν μέσω περιόδων ταραχών, ελπίζουμε όλοι στον κόσμο να το δουν και να τους ευπενθυμίσει να αγαπούν ο ένας τον άλλον άγρια, γενναιόδωρα, ολοκληρωτικά, χρωματιστά, χωρίς φόβο και με συμπονετικές καρδιές. Δημιουργήσαμε έναςν γαλαξία ατελείωτων χρωμάτων μόνο με σύντομες, μαύρες τρύπες κενού που έπειτα γεμίστηκαν από τους δυο μας".

Πηγή: usmagazine.com