01 Ιανουαρίου 2016

Lemmy έπαιξε η Φιλαρμονική της Βιέννης στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία της!

Μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν φέτος το καθιερωμένο ετήσιο μουσικό γεγονός, καθώς στη χρυσοποίκιλτη αίθουσα των Φίλων της Μουσικής στην αυστριακή πρωτεύουσα, ακούστηκαν αποκλειστικά Motörhead

«Είναι μια κίνηση που δείχνει πως όλοι οι μουσικοί του πλανήτη είμαστε ένα», είπε μόλις ανέβηκε στο ποντιουμ ο ο διευθυντής της ορχήστρας στην σημερινή Συναυλία, Mariss Jansons, δίνοντας το σύνθημα στους μουσικούς να αρχίσουν να παίζουν το «Orgasmatron», ένα από τα εμβληματικότερα τραγούδια του Lemmy Kilmister και της μπάντας του.

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος ο μαέστρος, όσο και οι μουσικοί της φιλαρμονικής, είχαν αφήσει το χαρακτηριστικό μουστάκι του Lemmy προς τιμήν του, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό τους και την εκτίμησή τους στον μεγάλο μουσικό της ροκ που «έφυγε» πρόσφατα.

Πάντως μετά το πρώτο σοκ, το δύσκολο κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα για να παρακολουθήσει τη συναυλία δεν έδειξε να δυσανασχετεί, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σηκώθηκαν και άρχισαν να παίζουν air guitar ακολουθώντας τους κλασσικούς ήχους του συγκροτήματος.

Ανάλογα ήταν και τα σχόλια όσων παρακολουθούν το κορυφαίο μουσικό γεγονός κάθε πρωτοχρονιά από την τηλεόραση, καθώς το facebook γέμισε ενθουσιώδη σχόλια από το δύσκολο κοινό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/scripta/moufanet/lemmy-epaikse-i-filarmoniki-tis-viennis-stin-prwtoxroniatiki-synavlia-tis-44341013511