14 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΚΟ! Βίντεο: Δείτε τον Mulder και την Scully να κάνουν (επιτέλους) σ@ξ!

Το δυναμικό δίδυμο επιστρέφει «αυτούσιο» από τη δεκαετία του '90 και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, σε αυτό το ξεκαρδιστικό σκετς της εκπομπής του Jimmy Kimmel

Από την πρώτη φορά που βγήκε το X-Files στον «αέρα», τον Σεπτέμβριο του 1993, οι φαν της δημοφιλούς σειράς παρακολουθούσαν με αγωνία κάθε επεισόδιο, περιμένοντας τη στιγμή που το δίδυμο Mulder-Scully, με την εκρηκτική χημεία, θα προχωρούσε τη σχέση του ένα βήμα παραπέρα.

Ωστόσο, παρόλο που είχε γυριστεί κάποια στιγμή μια σκηνή σεξ ανάμεσα στους δύο πράκτορες, αυτή δεν είχε φτάσει ποτέ στις μικρές οθόνες μας, με αποτέλεσμα μετά από 23 ολόκληρα χρόνια να μας μένει ακόμα το... απωθημένο.

Ε λοιπόν, όχι πια! Εν όψει της πρεμιέρας της νέας σεζόν της θρυλικής σειράς, που μας γνώρισε τον συναρπαστικό κόσμο των εξωγήινων, ο Jimmy Kimmel έπεισε τους δύο πρωταγωνιστές της, Gillian Anderson και David Duchovny, να συμμετέχουν σε ένα σκετς που μας προϊδεάζει για τα νέα επεισόδια και παρουσιάζει την ξεκαρδιστική... ολοκλήρωση της σχέσης τους.

Σε αυτό, οι αγαπημένοι μας πράκτορες, επιστρέφουν «αυτούσιοι» (ακόμα και με τα ίδια... μαλλιά) από τη δεκαετία του '90 και έρχονται αντιμέτωποι όχι μόνο με συνωμοσίες και εξωγήινους, αλλά και με τις προκλήσεις της νέας εποχής, όπως τα smarthone και το Ίντερνετ.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: