19 Φεβρουαρίου 2016

Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ! Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελίδη-Το ποστ του πατέρα του με αυτοκίνητα να φεύγουν σε στροφή 2 μέρες πριν πεθάνει

Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στις 14:00 στον Άγιο Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.  Από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Εκτός από τους δικούς του ανθρώπους, πολλοί από τους φαν του θα βρεθούν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Παντελή τους.

Θλίψη, πένθος και ατελείωτος πόνος για την οικογένεια, το στενό περιβάλλον, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του οι οποίοι θα συγκεντρωθούν αύριο στις 19:00 στο σημείο που έχασε τη ζωή του για να του αποτίσουν φόρο τιμής.

Το κάλεσμα διοργανώθηκε μέσω των social media, για να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή.

Το ποστ του πατέρα του με αυτοκίνητα να φεύγουν σε στροφή 2 μέρες πριν πεθάνει

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και ο διάσημος τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες μετρούσαν αντίστροφα. Ερχόταν η πρεμιέρα του στο Teatro με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
Η προσωπική σελίδα του πατέρα του Σταύρου Παντελίδη στο Facebook ήταν γεμάτη από ποστ με τραγούδια και live εμφανίσεις του γιου του. Δύο ημέρες πριν από τον τραγικό θάνατο του γιου του μοιράστηκε ένα gif στον τοίχο του. Τρίκυκλα σε πίστα να αναπτύσσουν ταχύτητα και να προσπαθούν να πάρουν μια δεξιόστροφη στροφή. Όλα είχαν την ίδια κατάληξη. Έφευγαν στη στροφή. Απίστευτα τραγική ειρωνία. Λίγες ώρες αργότερα ο Παντελής Παντελίδης έχανε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε μια στροφή και έβρισκε ακαριαίο θάνατο στην άσφαλτο.