23 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος: Επικίνδυνος ο Βερναρδάκης για τις αναρτήσεις του- Ο Πολάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί για την υπόθεση της 4χρονης με την εξαδέλφη του

Θυμίζει τάχα μου αριστερό που από την αριστερά μου έμεινε ο σταλινισμός - Θα δείτε νόμο και για τις δημοσκοπήσεις οπωσδήποτε - Με την Τασία συνομίλησαν όλοι οι λαθρέμποροι ψυχών

Για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «ΟΛΑ» με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την κριτική του από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη και την αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για την ανάρτησή του στο Facebook για το «Ξανθό ανήλικο μωρό» ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου λέγοντας ότι «είναι πάρα πολύ απρόσεκτος και επικίνδυνος».

«Όπως και αυτό που είπε για τα μέσα που έχουν αυτονομηθεί. Θυμίζει τάχα μου αριστερό που από την αριστερά μου έμεινε ο σταλινισμός. Δηλαδή το κανάλι τι θα πρέπει να είναι εξαρτημένο;» αναρωτήθηκε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος «προέβλεψε» ότι «θα δείτε νόμο για τις δημοσκοπήσεις οπωσδήποτε».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και της εξαδέρφης του που εμπλέκεται στην υπόθεση της μικρής Μελίνας, η οποία έχασε τη ζωή της σε ένα χειρουργείο ρουτίνας, με την ιδιότητα του πρώην υπουργού Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: Οι ανθρώπινες ιστορίες είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε αυτή τη θέση. Αν σου συμβεί πρέπει να φύγεις. Αν σου συμβεί και δεν φταις πρέπει τότε αυτός που φταίει να φύγει».

Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι όταν ήταν υπουργός Παιδείας είχε αντίστοιχες υποθέσεις με παιδεραστές «και τους έδιωξα».

«Αυτά τα χάλασε ο Κατρούγκαλος ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης που επανέφερε το προηγούμενο καθεστώς. Αυτοί οι άνθρωποι επειδή είναι άρρωστοι πρέπει να φοβούνται» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το προσφυγικό ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι «με την Τασία συνομίλησαν όλοι οι λαθρέμποροι ψυχών. Δεν τους έφερε αυτή εδώ αλλά όταν όλες οι χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους κι εσύ βγαίνεις με ντουντούκα ελάτε από εδώ, αυτοί τι θα κάνουν; Ενώ οι θέσεις της ήταν ανθρωπιστικές κατέληξαν να είναι αντιανθρωπιστικές γιατί άνθρωποι πνίγονται στο Αιγαίο. Ούτε αυτή τους έπνιξε, ούτε είχε συναλλαγές με τους δουλέμπορους αλλά τη φωνή της την άκουσαν εκεί».

Επανέλαβε, επίσης, ότι είναι αντίθετος με το κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες ενώ κατήγγειλε ότι την περίοδο της διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν καταδίκαζε τις επιθέσεις σε βάρος μας αλλά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έφευγαν ενημερώσεις για το πού γίνονταν οι εκδηλώσεις. Αυτό που τραβάνε (σ.σ. οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) δεν το δικαιολογώ με τίποτα αλλα εγώ περπατούσα με το παιδί μου και μου είπε "μπαμπά είσαι σε φωτογραφία" βλέποντας μια αφίσα που έλεγε ότι είμαι wanted».

<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/fQTwxJkm0SU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>\

<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/PAFlA4JSMgc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>